Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Schneider Hefe-Weizenbier: Από τον Ράντο στην Mythos!

Είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη δημοσίευση πως η ΡΑΝΤΟΣ, Π. & Ν., Ο.Ε. που εισήγαγε πολλές ετικέτες μπύρας στη χώρα μας, έπαψε να δραστηριοποιείται πλεον στο χώρο του ζύθου με αποτέλεσμα οι ετικέτες της να έχουν μείνει ορφανές.


Ευτυχώς, μια από τις καλύτερες ετικέτες του Ράντου και ασφαλώς μια από τις καλύτερες weissbiers που εισάγονταν στη χώρα μας μέχρι και πριν λίγο καιρό, βρήκε ξανά το δρόμο της για την ελληνική αγορά.
Ο λόγος για τη Schneider hefe-weissbier... αλλά και για όλη τη σειρά της Brauhaus G.Schneider & Sohn που ερχόταν εδώ και χρόνια στην Ελλάδα (Aventinus & Eisbock)
Για ρίξτε μια ματιά στο κείμενο που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας ...

Η αυθεντική βαυαρική μπύρα Schneider Weisse από την Μύθος Ζυθοποιία

Με μια ακόμα σημαντική νέα συνεργασία ανοίγει την αυλαία για το έτος 2011 η Μύθος Ζυθοποιία καθώς από τον Ιανουάριο του 2011 η εξαιρετικής ποιότητας μπύρα Schneider Weisse θα διατίθεται αποκλειστικά από την εταιρεία ως αποτέλεσμα της συνεργασίας της με το ζυθοποιείο Weisses Brauhaus G.Schneider & Sohn.

"Η νέα προσθήκη στην γκάμα προϊόντων μας αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσης μας προς τους καταναλωτές και της διαρκούς προσπάθειας μας να τους προσφέρουμε νέες γευστικές εμπειρίες αλλά και να τους εμφυσήσουμε την αγάπη μας για την μπύρα" δήλωσε ο κος Soren Brinck, CEO της Μύθος Ζυθοποιία.

Η μπύρα Schneider Weisse ανήκει στην κατηγορία Weissbier, δηλαδή είναι μια μπύρα διπλής ζύμωσης και χρησιμοποιείται βύνη σιταριού κατά την παρασκευή της. Παράγεται από το 1872 σε ζυθοποιείο που εξειδικεύεται στην παραγωγή Weissbier ενώ η διαδικασία της ζυθοποίησης της συνδυάζει την υψηλή τεχνογνωσία και την πολύχρονη εμπειρία ώστε ο καταναλωτής να μπορεί να απολαύσει μία αφιλτράριστη, μη παστεριωμένη μπύρα, δηλαδή ένα απόλυτα φυσικό προϊόν.


Η Schneider Weisse ξεχωρίζει για το κεχριμπαρένιο βαθύ χρώμα της, τον χαρακτηριστικό της πλούσιο, συμπαγή αφρό και το άρωμα μαγιάς φρούτων και μπαχαρικών που προσδίδει στην μπύρα μια φρουτώδη γεύση με δροσιστική οξύτητα.

"Η Schneider Weisse είναι η νέα πρόταση που η Μύθος Ζυθοποιία προσφέρει στους καταναλωτές της και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η οικογένεια μας μεγαλώνει" δήλωσε ο Marketing Manager της Μύθος Ζυθοποιία κος Harald Suenner και συμπλήρωσε "Το νέο μας μέλος είναι μια μπύρα με μακρά ιστορία, πολλές βραβεύσεις, μοναδική γεύση και ξεχωριστό χαρακτήρα".

H Schneider Weisse αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στην γκάμα προϊόντων της εταιρείας μετά την αποκλειστική διάθεση της μπύρας Corona από την 1η Ιανουαρίου 2011.

Πηγή: http://www.naftemporiki.gr/presspoint//release.asp?id=151127

9 σχόλια:

  1. Πολύ καλό νέο αυτό!!!Επιτέλους θα αποκτήσω και το ποτηράκι της Aventinus που το ψάχνω τόσο καιρό και δεν το βρίσκω πουθενά.Όλες οι ετικέτες της Schneider είναι κορυφή και μπράβο στη Μύθος γι'αυτήν της την κίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο για τη Weisse διαβάζω όμως... Γνωρίζουμε άραγε τι θα γίνει με τα υπόλοιπα ορφανά της Schneider - και ιδιαίτερα με την πολυαγαπημένη Αventinus?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελπίζω να μη σημαίνει αυτό ότι σιγά-σιγά όλες οι εισαγόμενες μπύρες θα πρέπει να περνάνε από 4-5 κανάλια, δηλ. να έχουν αποκλειστικά μια τοπική ζυθοποιεία ως αντιπρόσωπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την Aventinus την βρισκω στο σουπερ, οχι σε ολα, αλλα τη βρισκω. Η Weisse Shneider ειναι που χαθηκε τελειως. Μετα απο αυτα τα νεα πιστευω να την πετυχω παλι συντομα καπου.

    Καλη Χρονια και απο μενα με λιγη καθυστερηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μηπως ξερει κανεις που θα βρω την Aventinus στη Θεσσαλονικη για αγορα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν υποψιαστώ πως οι Aventinus που έχω φυλαγμένες στην υπόγα έγιναν ήδη ακριβοθώρητες... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παντελή, τελευταία φορά που αγόρασα Aventinus ήταν πριν περίπου 20 μέρες από το Carrefour στην Ευκαρπία ( στον Περιφερειακό Δυτικά), αλλά λεχω συναντήσει τη μπύρα κανονικά και σε ένα Μαρινόπουλο στη γειτονιά μου, αλλά και στο Carrefour Μακεδονία.

    Καλή Χρονιά και σε σενα Porter με καλές και απολαυστικές μπυρο-δοκιμές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι Aventinus αγαπητέ Νικόλα, έγιναν ήδη ακριβοθώρητες, μιας και επίσημα η Mythos ανακοίνωσε πως θα φέρει μόνο την Schneider Hefe Weizen original και καμιά άλλη ετικέτα... της σειράς !!!!!

    Πλέον μόνο απο καμιά παράλληλη εισαγωγή τύπου Alemania μπορεί να υπάρξει μια κάποια κινητικότητα στην αγορά από την καταπληκτική Aventinus. Εγώ πάντως έχω ξεμείνει με δυο κομματια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχαριστω Μιχο.Αμ ειναι, θα πεταχτω καμια μερα στην Ευκαρπια να προμηθευτω.Ερχονται δυσκολοι καιροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή