Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Discovery Channel Presents “How Beer Saved the World"

Μπορεί η δημοφιλής σειρά Brew Masters να κόλλησε στο 5ο επεισόδιο, αλλά το Discovery Channel σπεύδει να καλύψει τους φίλους της μπύρας μ' ένα ωριαίο αφιέρωμα στη μπύρα και την συνεισφορά της στον πολιτισμό, ανά τους αιώνες.


Στον αέρα στις 30 Ιανουαρίου. Αμφιβάλω αν θα το δούμε και στο ελληνικό πρόγραμμα του Discovery που φιλοξενεί η Nova, αλλά όπως και με τους Brew Masters... όλο και κάποια "άκρη" θα βρούμε... Προς το παρόν, δείτε το trailer



Did you know that Beer was critical to the birth of civilization? That's right - Beer. Scientists and historians line up to tell the amazing, untold story of how beer helped create maths, poetry, Pyramids, modern medicine, labor laws and America on How Beer Saved the World. Premiering Sunday, January 30th at 8 pm on Discovery Channel.

3 σχόλια:

  1. Πράγματι κόλλησαν εκεί στο Discovery Channel με το Εκτο και τελευταίο επεισόδιο του BrewMasters, το οποίο θα βγει στον αέρα τελικά την άνοιξη παρόλες τις φήμες που μιλούσαν για ακύρωση της Εκπομπής!

    "Discovery Channel is working on completing the final episode #6 of Brew Masters. It will be airing by early spring. They have NOT cancelled the show. Brew Masters was slated for an initial 6 episode run. Once the 6 are completed, Discovery Channel & Dogfish Head will evaluate the response and future direction."

    http://atlantabeermaster.com/rumor-discoverys-brew-masters-cancelled/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως ένα επεισόδιο γυριζόταν στην Ιταλία... Κάπου το 'χα διαβάσει σ' ένα ιταλικό blog... ούτε θυμάμαι τώρα που... Ίσως να 'ναι αυτό το 6ο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περισσότερες πληροφορίες για το τελευταίο επεισόδιο των Brew Masters :)

    Το 6ο και τελευταίο - γι αυτή τουλάχιστον τη σαιζόν - επεισόδιο, το οποίο θα είναι κατά μέρος τουλάχιστον αφιερωμένο στην ανερχόμενη ιταλική craft σκηνή (μην ξεχνάμε πως ο Calagione έχει ιταλική καταγωγή) μάλλον περιμένει τα εγκαίνια του πολυαναμενόμενου αμερικανοϊταλικού craft beer restaurant στην ταράτσα του Eataly (ενός κτιρίου αφιερωμένου στην ιταλική γαστρονομία στο Μανχάταν) που μάλλον προγραμματίζεται για τον Απρίλιο.
    H "Birreria" στο Eataly της Νέας Υόρκης θα παράγει η ίδια τις μπύρες που θα σερβίρει στο εστιατόριο και μάλιστα θα σερβίρονται cask με τρόμπα χειρός. Οι συνταγές θα είναι συνεργασία των Teo Musso της Baladin, Leonardo Di Vincenzo της Birra del Borgo και του Sam Calagione. Αρχικά επρόκειτο να συμμετάσχει και ο έταιρος αμερικανοιταλός brewer Vinnie Cilurzo της Russian River, κάτι που τελικά μπορεί να μην ισχύσει, ελλείψει χρόνου του Cilurzo.

    Πηγές:
    1) http://voices.washingtonpost.com/all-we-can-eat/beer/beer-tracking-dogfish.html
    2) http://www.beer-chronicles.com/events/577/sam-calagione-open-baladin-in-rome-my-report/

    ΑπάντησηΔιαγραφή