Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του Lambicland

Κυκλοφόρησε πρόσφατα η δεύτερη, αναθεωρημένη έκδοση του περίφημου Lambicland από τον Tim Webb, σε συνεργασία με τους Chris Pollard και Siobhan McGinn. Σε αντίθεση με την πρώτη έκδοση η οποία ήταν δίγλωσση, η δεύτερη είναι εξ' ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα.


Το βιβλίο αναφέρεται φυσικά στο πιο ιδιαίτερο (και ίσως το παλαιότερο) είδος μπύρας, τις lambic, και περιέχει πλήθος σχετικών πληροφοριών για τα είδη και την ιστορία τους καθώς και μία παρουσίαση όλων των Βέλγων ζυθοποιών lambic της περιοχής Pajottenland, έξω από τις Βρυξέλλες. Στα συν η εκτενής αναφορά που γίνεται σε μπαρ και ρεστοράν που διαθέτουν κάβα με lambic, και το πλήθος νέων φωτογραφιών από ζυθοποιίες και μπυροκαφέ.

Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να το παραγγείλει εδώ

3 σχόλια:

  1. Ωραίος ο Dokimos! Έχω μάλιστα κάποιον στο μυαλό μου που θα το χαιρόταν πολύ αν του το κάμναμε δωράκι. Μακάρι να υπήρχε και σε ελληνική μετάφραση βεβαια!
    Α ... και μη ξεχνιόμαστε! Περιμένουμε από MONK- Punk Rebus ρεπόρτο από τη Ζυθοποιία Cantillon στις Βρυξέλλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μίχο έχεις δίκιο. Πρέπει να συνεννοηθούμε με τον Μονκ γιατί το έχουμε αμελήσει εντελώς. Κάτι καλό θα ετοιμάσουμε πάντως. Βέβαια το βιβλιαράκι κι εγώ θα το τσιμπήσω μάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και γω εχω κάποιον στο μυαλό μου που δεν χαλιέται και χωρις μετάφραση :)

    Ευχαριστούμε Dokime

    ΑπάντησηΔιαγραφή