Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Great Divide Brewing Co :: Νέα εποχιακή "μπυρο - collection" για το 2011 !

Μια από τις μεγαλύτερες και ποιοτικότερες ζυθοποιίες στην Αμερική αυτή τη στιγμή είναι σίγουρα και η Great Divide. Με μια γκάμα ετικετών υψηλών προδιαγραφών τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των καταναλωτών μπύρας στις H.Π.Α. , αλλά και στον υπόλοιπο ε-μπυρικό κόσμο!


Για το 2011 η Great Divide έρχεται να εμπλουτίσει την παραγωγή της αλλά και το γενικότερο line up της εταιρίας με κάποιες νέες εποχιακές μπύρες (seasonal) που θα κυκλοφορήσουν το νέο έτος και που θα προστεθούν στις μπύρες της σταθερής και μόνιμης παραγωγής τους, αλλά και στις παλαιότερες εποχιακές!

Το ντεμπούτο από όλες αυτές τις νέες εποχιακές συνταγές θα γίνει τον Ιανουάριο του προσεχούς έτους με την Great Divide Grand Cru, μια Βελγικού τύπου Dark Ale στα 11% ABV, ενώ θα ακολουθήσουν και οι άλλες νέες seasonals για τους επόμενους μήνες του χρόνου και ανάλογα με την εποχή!


"Grand Cru is our very special Belgian-style dark ale. Imported malts give it a round malty richness, and the fruity complexity and slightly spicy character come from brewing with a proprietary Belgian yeast strain. Don’t let the name fool you; while it may be a special occasion beer, this medium-bodied, elegant incarnation is anything but snobbish."

Ενδιαφέρον έχει και άλλη μια ετικέτα που θα προστεθεί στην ομπρέλα της  Yeti Series με το όνομα Belgian Yeti.

Όλο το line up των εποχιακών ετικετών της Great Divide (παλιών και νέων) για το 2011:

Grand Cru (Jan – Mar) – νέα συνταγή
17th Anniversary (Apr – Jun) – νέα συνταγή
New unknown summer beer (Jul – Sep) - Επιπλέον στοιχεία ακόμη δεν υπάρχουν για αυτή την καινούρια καλοκαιρινή ετικέτα που θα κυκλοφορήσει το 2011
Fresh Hop (Oct – Nov)
Old Ruffian (Dec)

Yeti Series
Espresso Oak Aged Yeti (Jan – Mar)
Chocolate Oak Aged Yeti (Apr – Jun)
Belgian Yeti (Jul – Sep) – νέα συνταγή
Oak Aged Yeti (Oct – Dec)


Δείτε κάποια περαιτέρω στοιχεία για τη Yeti εδώ

Pache ... !!!

1 σχόλιο: