Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Φορτώστε! Ούτε παλέτες δε μας φτάνουνε πια…

Φορτώστε! Έλεγε κάποτε ο αείμνηστος Βλάσης και αυτή η ατάκα ήταν που μου ‘ρθε στο μυαλό όταν είδα το φορτηγό της μεταφορικής να παρκάρει μπροστά στο σπίτι και ο τύπος με το κλαρκ να με ρωτά που να ξεφορτώσει τη παλέτα με τις μπύρες Ο Γελαστούλης χαμογελάει πλατιά



Επιτέλους… Μετά από ένα μήνα επιλογές, κόντρα επιλογές, συμβιβασμούς και ψυχολογικό πόλεμο, ο σκληρός πυρήνας των Μπυραματιστών, οι αμετανόητοι του μπυρο-στοκαρίσματος και εξαρτημένοι πια στο online shopping, πάνω που το χαν πάρει απόφαση πως τους νίκησε ο χιονιάς στη βόρεια Ευρώπη και δεν θα βλέπαν τις μπύρες τους μέσα στο 2010, έβαλε ο Αη Βασίλης το χεράκι του και η μέγα-παραγγελία μας των 150 κιλών απ’ το Cracked Kettle έφτασε στην Ελλάδα, πάνω στην ώρα για να γιορτάσουμε καλά την Πρωτοχρονιά Γελαστούλης


Pallet closed 600

Η παλέτα με τα 180 μπουκάλια μπύρας, από τις καλύτερες που κυκλοφορούν στην αγορά, με πολλές μάλιστα δυσεύρετες Αμερικάνικες,έφτασε σε απλό μεν περιτύλιγμα αλλά χωρίς κάποια ζημιά, μια και τα καφάσια στα οποία ήταν συσκευασμένα θα άντεχαν την όποια κακομεταχείρηση.

Pallet opened 600

Η δυνατότητα παραγγελίας σε παλέτα, είναι μια συμφέρουσα λύση για μεγάλες παραγγελίες, αφού ελαχιστοποιεί το κόστος μεταφοράς, ρίχνοντάς το στο ένα τέταρτο μιας κανονικής παραγγελίας, όπως είχαμε σημειώσει στο σχετικό δημοσίευμα για τις αγορές μπύρας απ’ το διαδίκτυο.

Pallet crates 2 600

Τα 9 καφάσια ήδη έχουν πάρει το δρόμο τους προς τους ευτυχείς παραλήπτες τους, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Οι έξι τυχεροί παραλήπτες που μοιραστήκαμε τη συγκεκριμένη παραγγελία “φορτώνουμε” έτσι για τα καλά το ντεπόζιτο για μια νέα χρονιά γεμάτη μπυρο-απολαύσεις, ε-μπυρίες και μπυρα-ματισμούς!

Να ‘μαστε όλοι καλά λοιπόν…. Πολλές ευχές για το νέο έτος στους Μπυραματιστές και όλους τους φίλους της ποιοτικής μπύρας στην Ελλάδα Γελαστούλης

8 σχόλια:

  1. Πω!!!!Πω!!!!Πω!!!! (Αλά Αυλωνίτη). Τα μάτια μου γούρλωσαν και έγιναν αυγά μάτια με το που είδα την παλέτα, αλλά ευτυχώς παρέλαβα και εγώ μετά από μεγάλη καθυστέρηση τα δεματάκια μου ;) τυχαίο? δεν νομίζω, το κακό είναι ότι δεν ήρθαν όλα τα δέματα. Μπύρες μια φορά θα πιούμε απόψε και θα το γιορτάσουμε. Λοιπόν, εραστές της μπύρας, σας εύχομαι καλή χρόνια, γεμάτη καλούδια, υγεία σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μπόλικη μπύρα στα ποτήρια σας. Καλή Χρονιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι μπυρίτσες έφτασαν από χθες το πρωί στη συμπρωτεύουσα και είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε σιγά σιγά να τις δοκιμάζουμε και να σας μεταδίδουμε τις εντυπώσεις μας!
    Άκρως οικονομική και συμφέρουσα η λύση της παλέτας. Στην ουσία το extra κόστος των μεταφορικών στην κάθε μια μπύρα δεν ξεπέρασε το 1 ευρώ (σχεδόν 0,80 ευρώ).
    Θεωρώ πως πρέπει να το επαναλάβουμε στο μέλλον!

    Στην υγειά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Xoxoxo! To kalytero dwro gia na xekinhsei ''dhmiourgika'' to 2011! Panta tetoia!!!

    Exete thn eilikrinh mpyro-zhlia mou :))))

    Theloume omws kai kamia photo me ta nea apokthmata an yparxei.. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή Χρονιά φίλε Δόκιμε και για τη σημερινή μέρα ιδιαίτερες ευχές ;) Μακάρι ο Άη Βασίλης να είναι πάντα τόσο καλός μαζί μας :o

    Φωτό θέλεις; Δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα τόσο μεγάλος ευρυγώνιος :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλη χρονιά σε όλα τα παιδιά... έβλεπα τις φωτογραφίες και σκεφτόμουν...."μα καλά ξεφύγαμε τελείως??"

    Κι όμως αν το καλοσκεφτείς με κοντά 80 λεπτά extra έρχονται στο σπίτι σου, ετικέτες που ούτε στα τρελά σου όνειρα δε θα έρχονταν Ελλάδα.

    Καλόπιοτες σε όλη την παρέα! άντε και στην επόμενη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα καλά .... όλοι αυτοι την Abysssssssss βάλανε στο μάτι .... thanasi ... το νου σου :D
    Καλές Μπυροδοκιμές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είχατε κάποιο "θέμα" με Τελωνείο (ΕΦΚ) ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή