Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

4th Alvinne Craft Beer Festival

Για τέταρτη (4η) συνεχομενη χρονια θα πραγματοποιηθει στο Βελγιο το φεστιβαλ που διοργανωνει η Picobrewery Alvinne. Για πρωτη φορα ομως δεν θα αποτελεσει ενα "ορεκτικο" για το Zythos BeerFestival οπως τις προηγουμενες τρεις φορες αλλα θα ειναι ενα ξεχωριστο φεστιβαλ και θα αλλαξει και το ονομα του απο Pre-Zythos Beer Festival σε Alvinne Craft Beer Festival.

Η περιοχη που θα γινει το φεστιβαλ ειναι η πολη Avelgem στην Ανατολικη Φλανδρα και το μερος που θα λαβει μερος το φεστιβαλ ειναι ενας πολυχωρος με την ονομασια De Kasteelhoeve. Οι ημερομηνιες του φεστιβαλ ειναι Παρασκευη 4 Μαρτιου 2011 απο τις 12:00 - 23:00 και Σαββατο 5 Μαρτιου 10:00 - 16:00. Το εισητηριο ειναι 25 ευρω και περιλαμβανει την εισοδο, 10 μαρκες και το ποτηρι του φεστιβαλ για εξτρα μαρκα το κοστος ειναι 1,5 ευρω και ολες οι μπυρες κοστιζουν μια μαρκα. Επισης θα λειτουργει και εστιατοριο αλλα και το beershop της Alvinne.

Οι συμμετοχες τωρα πολυ εκλεκτες...:
Picobrouwerij Alvinne & De Brouwers Struise (Βελγιο) , Brouwerij de Molen & Brouwerij Emelisse (Ολλανδια), Braustelle - Freigeist BierKultur - Beck Brau ( Γερμανια), Thornbridge (Αγγλια), Mikkeller - Norrebro Bryghus - Croocked Moon Brewing (Δανια) , Revelation Cat & Birrificio del Ducato (Ιταλια) , Grassrooth Brewing co (Δανια/ΗΠΑ), Stillwater Artisanal Ales (ΗΠΑ) ,Brasserie des Franches -Montagne (BFM) (Ελβετια) ...

Τί λέτε; Πεταγομαστε για ενα ΠΣΚ στα ιερα χωματα...?

2 σχόλια:

  1. Το Φεστιβάλ αυτό από μόνο του είναι ολα τα λεφτά! Καλά θα ήταν Σπυρακο μου να μπορούσαμε να πηγαιναμε! Θα δοκιμάζαμε εκπληκτικά πραγματα! Ειδικά κάποιες από αυτές τις ετικέτες της Alvinne θα ήθελα σαν τρελος να τις δοκιμάσω. Όχι πως και οι άλλες πάνω πισω. Το αντίθετο μάλιστα. Τι να λέμε τώρα !!

    ΤΡΕΛΟ-ΜΟΝΚ ... λες?? βρε λες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί το Zythos Bier Festival (ZBF) να μετακόμισε από Μάρτη σε Απρίλη και από το St. Niklaas στο Leuven, το Αlvinne Craft Beer Festival όμως παραμένει στα γνωστά. Του χρόνου το φεστιβάλ θα είναι 3-4 Μαρτίου 2012.
    Φέτος πάνω από 120 ετικέτες εκτέθηκαν στο Φεστιβάλ αυτό από 18 ζυθοποιίες προερχόμενες από 8 διαφορετικές χώρες ...

    Fugitive ... κάνε τα κουμάντα σου ! Περιμένουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή