Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Brewdog=Ευρηματικότητα

Το πόσο ευρηματικοί είναι οι Σκώτοι της Brewdog το έχουμε διαπιστώσει πολλές φορές. Συνεχώς σκαρφίζονται νέες ενέργειες ώστε να κρατούν ζωντανή τη σχέση τους με τους απανταχού φαν.

Αυτή τη φορά, όπως πληροφορούμαστε από το μπλογκ τους, σκέφτηκαν να παροτρύνουν τους φίλους της ζυθοποιίας να εντοπίσουν αυτοί το χώρο (ή και χώρους) που θα μπορούσε να στεγάσει το νέο Brewdog Bar, αντί να το κάνουν οι ίδιοι πληρώνοντας κάποιον μεσίτη.

Μάλιστα ως αντάλλαγμα για τη πρόταση που θα επιλεγεί δίνουν £1000 μετρητά και £500 σε μπίρες και καλούδια της Brewdog, εφόρου ζωής έκπτωση στο νέο μπαρ κι ένα ταξίδι στη ζυθοποιία για να παράγει ο “νικητής” μαζί με τους ζυθοποιούς τη δική του μπίρα για τα εγκαίνια του νέου μπαρ, ενώ κάθε πρόταση θα λάβει δώρα Brewdog.

Εδώ στην Αθήνα έχουμε ένα κάρο ξενοίκιαστα μαγαζιά σε κεντρικά σημεία. Μήπως να τους κάνουμε καμιά πρόταση;;;

2 σχόλια:

  1. 1ον: Δεν υπάρχει περίπτωση να αποφασίσουν να φτιάξουν Brew Dog bar στην Ελλάδα !! Εξάλλου, έχουμε ήδη πολλά brew dog's spots ανά τη χώρα! Οπότε, και να τους βρούμε μέρος ... μάλλον θα μας αγνοήσουν ευγενικά!
    2ον: Ότι ήσουν fan της Σκωτίας το ήξερα! Με τίποτε δε φανταζόμουν όμως πως είσαι τοσο τρελοfan της Brew Dog!!!
    3ον: Την ίδια ώρα που ετοίμαζες αυτό το κείμενο, εγώ ετοίμαζα άλλο πάλι για τη Brew Dog ... Τί περίεργα vibes είναι αυτά ... Έχουν την τιμητική τους και σήμερα οι Σκώτοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή