Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

Μπυρο-συνεργασία για οικονομική ενίσχυση της Ιαπωνίας :: Japanese Green Tea IPA

Stone Brewing - Ishii Brewing - Baird Brewing και πράσινο τσάι αποτελούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία που περιγράφουν τη νέα μπυρο-συνεργασία με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των Ιαπώνων μετά το χτύπημα του καταστροφικού σεισμού στις αρχές του Μάρτη που μας πέρασε.
Όπως θυμόμαστε καλά από το χτύπημα αυτό δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν ούτε οι Ιαπωνικές Ζυθοποιίες ...


"We tip our brewing hats to the quiet elgance and humble sophistication of Japanese culture through the judicious addition of Japanese whole leaf green tea to this big, bold, spicy and herbal IPA. Cheers, Japan!"


“Our latest collaboration is going to be something really special: a green tea IPA with all proceeds helping to raise money for Japanese tsunami relief. We couldn’t be happier to have renowned brewer (and Stone ex-pat!) Toshi Ishii [of Ishii Brewing] back to help out for this one, and we’re excited that Bryan Baird of Baird Brewing will be joining the effort, too. Help us welcome these rock star brewers to Stone on the eve of a monumental brewing day!”

Άλλη μια συνταγή παρασκευής μπύρας με τσάι.Γιαπωνέζικο πράσινο τσάι αυτή τη φορά, ενώ πριν λίγο καιρό η Left Hand είχε χρησιμοποιήσει μαύρο καπνιστό τσάι από την Κίνα για την παρασκευή της Left Hand TNT Weizen Doppelbock

3 σχόλια:

  1. Καμια μπυρα και καμια μπυροσυνεργασια για οικονομικη ενισχυση των Ελληνων πότε θα βγάλουν?
    Εμεις τα χρειαζομαστε τα φραγκα περισσοτερο και πιο αμεσα απο τους Γιαπωνεζους ...
    Μαζι τα φαγαμε, μαζι και να τα πιουμε τουλαχιστον
    Η Dogfish με την Mythos για παραδειγμα θα ηταν μια τελεια συνεργασία με συνταγή που θα είχε τσαι του βουνού απο τον Ολυμπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρίσκω άψογη την από πάνω ιδέα! :D
    Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η ελληνική ύπαιθρος -ακόμα- είναι πολύ πλούσια σε βότανα!
    Τσάι του βουνού, χαμομήλι, τίλιο, δίκταμο, φασκόμηλο...
    Ειδικά για το τελευταίο, είχα δοκιμάσει κάποτε ελληνικό παγωτό με φασκόμηλο -τέλειο!
    Γιατί όχι λοιπόν και σαν συστατικό σε μπύρα? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελπίζω να μην παρακολουθούν Μπυραματισμούς οι υπεύθυνοι της Μύθος και πάνε να προτείνουν κάτι τέτοιο στον Calagione ή τον Koch... :D :P

    Τσαγάκι του βουνού σε καινούργιο εμφιαλωμένο ετοιμάζει πάντως η Βεργίνα παιδιά... Ο Πολιτόπουλος ίσως ενδιαφερόταν να δοκιμάσει κάποιο συνδυασμό με μπύρα... δεν τον ρωτάτε να δούμε τι θα μας πει; :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή