"Δεν διαλέξαμε τυχαία τη ΒΙ.ΠΕ. της Λαμίας. Εκτός από τις ευκολίες των εγκαταστάσεων, έχει άριστη ποιότητα νερού που δίνει μια εξαιρετική μπίρα. Θέλω να κάνω την μπίρα ελληνικό προϊόν" ...
Τα παραπάνω δια στόματος Αλέξανδρου Κουμάντου, καθώς η Πειραϊκή Μικροζυθοποιία που ρίζωσε και ξεκίνησε στη Δραπετσώνα μεταφέρεται σταδιακά και ετοιμάζεται να ξανα-βράσει μπύρα στις νέες εγκαταστάσεις της ...
Πριν καμιά 20αριά μέρες δημοσιεύτηκε ένα άρθρο στην εφημερίδα Έθνος, όπου και μας ξανα-θύμισε την Πειραϊκή Μικροζυθοποιία και τον κύριο Κουμάντο, μιας και εδώ και καιρό αγνοούσαμε τα ίχνη του εξ' αιτίας της μεταφοράς των εγκαταστάσεών του ...
Εδώ και μερικούς μήνες, μάλιστα, έχει αποκτήσει φανατικό κοινό στη Γερμανία, τη Γαλλία, το Βέλγιο, τις ΗΠΑ, γεγονός που τον οδήγησε στο μεγάλο βήμα: Τη μεταφορά των εγκαταστάσεων από τη Δραπετσώνα όπου ήταν οι συναισθηματικοί δεσμοί του στη βιομηχανική περιοχή (ΒΙ.ΠΕ.) της Λαμίας. "Ενθουσιάστηκα όταν έμαθα ότι εδώ και δύο χρόνια παρακολουθούσαν, χωρίς να το γνωρίζω, την πορεία της επιχείρησης από το Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας (σ.σ.: ένα πρόγραμμα για την ενίσχυση νέων πρωτοβουλιών που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ενωση και το Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και αποφάσισαν να επενδύσουν στην πρωτοπορία της".
Τα παραπάνω δια στόματος Αλέξανδρου Κουμάντου, καθώς η Πειραϊκή Μικροζυθοποιία που ρίζωσε και ξεκίνησε στη Δραπετσώνα μεταφέρεται σταδιακά και ετοιμάζεται να ξανα-βράσει μπύρα στις νέες εγκαταστάσεις της ...
Πριν καμιά 20αριά μέρες δημοσιεύτηκε ένα άρθρο στην εφημερίδα Έθνος, όπου και μας ξανα-θύμισε την Πειραϊκή Μικροζυθοποιία και τον κύριο Κουμάντο, μιας και εδώ και καιρό αγνοούσαμε τα ίχνη του εξ' αιτίας της μεταφοράς των εγκαταστάσεών του ...
Μια «ξανθιά» από τη Δραπετσώνα!
Ενας Πειραιώτης φαρμακοποιός που πουλάει φρέσκια βιολογική μπίρα ακόμα και στους Γερμανούς, ο Αλέξανδρος Κουμάντος δημιουργός της Πειραϊκής Μικρο-ζυθοποιίας, εξηγεί γιατί η υπέρβαση είναι παιδί του πείσματος και της επιμονής.Εδώ και μερικούς μήνες, μάλιστα, έχει αποκτήσει φανατικό κοινό στη Γερμανία, τη Γαλλία, το Βέλγιο, τις ΗΠΑ, γεγονός που τον οδήγησε στο μεγάλο βήμα: Τη μεταφορά των εγκαταστάσεων από τη Δραπετσώνα όπου ήταν οι συναισθηματικοί δεσμοί του στη βιομηχανική περιοχή (ΒΙ.ΠΕ.) της Λαμίας. "Ενθουσιάστηκα όταν έμαθα ότι εδώ και δύο χρόνια παρακολουθούσαν, χωρίς να το γνωρίζω, την πορεία της επιχείρησης από το Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας (σ.σ.: ένα πρόγραμμα για την ενίσχυση νέων πρωτοβουλιών που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ενωση και το Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και αποφάσισαν να επενδύσουν στην πρωτοπορία της".
Η "ταλαιπωρία" που πολλές φορές έχουν υποστεί οι φρέσκιες μπύρες της Πειραϊκής κατά τη διανομή και συντήρηση τους σε κάβες και μπυραρίες, οδήγησαν κάποια στιγμή στο παρελθόν στην καινούρια version τους ως "Long Life" προϊόντα, σε συνεργασία με την αλυσίδα sm Μασούτης!
Στην περίπτωσή του, μάλιστα, τα κάνει όλα. Είναι ζυθοποιός, πωλητής και τεχνίτης επί παντός επιστητού αφού ξέρει την παραμικρή λεπτομέρεια που μπορεί να επηρεάσει το τελικό προϊόν. "Δεν διαλέξαμε τυχαία τη ΒΙ.ΠΕ. της Λαμίας. Εκτός από τις ευκολίες των εγκαταστάσεων, έχει άριστη ποιότητα νερού που δίνει μια εξαιρετική μπίρα". Και όσο προχωρούν οι εργασίες σταυρώνει τα χέρια να πάνε όλα καλά. "Θέλω να κάνω την μπίρα ελληνικό προϊόν", ολοκληρώνει. Ακούγεται μεγαλεπήβολο; Οχι στην περίπτωσή του !
Διαβάστε το πλήρες άρθρο στο
Μάκαρι οι νέες αλλαγές να συνοδευτούν και με ποιοτικές αλλαγές στην μπύρα του κύριου Κουμάντου, με τη βοήθεια ασφαλώς όλων των εμπλεκόμενων φορέων ...
Πάντως το "Θέλω να κάνω την μπίρα ελληνικό προϊόν" ... ας μη το σχολιάσω καλύτερα ...
Μας τα παν κι άλλοι !!
Γιατι δε μπορω να βρω ουτε στο Μασουτη που συνηθως εβρισκα μπυρες της Πειραικης? εξαιτίας της μετακομισης του εργοστασίου?
ΑπάντησηΔιαγραφή