Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Νέο Μπυρο-εγχειρίδιο:: Around Berlin in 80 beers!

Η γνωστή σε όλους μας σειρά μπυροβιβλίων - οδηγών πόλεων έρχεται να εμπλουτίσει τη γκάμα της με την έκδοση ενός ακόμη μπυρο-οδηγού, αυτή τη φορά για το Βερολίνο.


Μετά τα:
Around Amsterdam in 80 Beers
Around London in 80 Beers
Around Bruges in 80 Beers
Around Brussels in 80 Beers,
το Βερολίνο έχει την τιμητική του ( και άργησαν να σας πω την αλήθεια).


Η επιτυχία της σειράς ξεκίνησε το 2006 με το Around Bruges in 80 beers, ένα βιβλίο το οποίο έχει περάσει ήδη στη β΄έκδοσή του !!



2 σχόλια:

  1. Έχοντας διαβάσει και χρησιμοποιήσει επιτόπου έναν απ' αυτούς τους οδηγούς της σειράς "Around... in 80 beers" μπορώ να πω πως είναι μια πολύ καλή πηγή πληροφοριών, τόσο για τα μαγαζιά (beer bars, restaurants, shops) που περιλαμβάνει όσο και για την ίδια την πόλη. Είναι καλά γραμμένοι και έτσι όπως συνδυάζουν οι συγγραφείς ένα μαγαζί με μια μπύρα, είναι ευχάριστο στην ανάγνωση πριν πας στη συγκεκριμένη πόλη, αλλά και εύχρηστο αφού βρεθείς εκεί.
    Θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα, σαν έναν οδηγό αναφοράς, μαζί με τη σειρά "Good Beer Guide to..." που ανανεώνονται αρκετά συχνά. Βέβαια, θα τον χρησιμοποιούσα παράλληλα με τις πληροφορίες που απλόχερα δίνουν για κάθε μπυροπροορισμό, τόσο το RateBeer όσο και ανταποκρίσεις από σοβαρά beer blogs (σαν το δικό μας :D :P )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το επόμενο θα είναι ασφαλώς Around Athens in 80 beers και ελπίζω να μην είναι το μισό βιβλίο λευκές σελίδες ...

    Αν κρίνω από τον Οδηγό της Bruges θα συμφωνήσω με Νίκο πως αυτά τα βιβλία αποτελούν έναν καλό μπούσουλα για κάποιον που θα επισκεφτεί κάποια στιγμή μια από αυτές τις πόλεις !!
    Από εκεί και πέρα, μια περαιτέρω ενημέρωση είναι πάντοτε θεμιτή και χρήσιμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή