Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Dogfish Head + Google = Urkontinent

H Google έβαλε πλώρη να λανσάρει τη δικιά της μπύρα! Μάζεψε λοιπόν παράξενα συστατικά από διαφορετικές ηπείρους και τα έδωσε στην αμερικάνικη ζυθοποιία Dogfish Head. Όπως αντιλαμβάνεστε, ο Sam Calagione ήταν κάτι παραπάνω από πρόθυμος να διαλέξει 5 από αυτά για να ζυμώσει μία μπύρα περιορισμένης διάθεσης για λογαριασμό της Google! Δείτε το βίντεο


The life of Dogfish's latest beer (HD) by TechGear

Και όσοι καταφέρετε να βρείτε την Urkontinent, μην παραλείψετε να μας πείτε τη γνώμη σας!

2 σχόλια:

  1. Ακόμα μια ενδιαφέρουσα είδηση!
    Η μπύρα ενώνει πολιτισμούς και μας μαθαίνει πράγματα που δεν γνωρίζουμε -να ας πούμε από τα 5 αυτά παράξενα συστατικά, δεν γνώριζα το ένα από την ήπειρο της Αυστραλίας (Wattleseed, φυτό που οι καβουρδισμένοι σπόροι του μυρίζουν φουντούκι, σοκολάτα και καφέ), αλλά τώρα το έμαθα! :)
    Με όλα αυτά τα περίεργα μα προσεκτικά διαλεγμένα αρωματικά που περιέχει λοιπόν αυτή η παγκοσμιοποιημένη μπύρα, ενδέχεται να είναι σίγουρα ξεχωριστή! Τυχεροί όσοι τη δοκιμάσουν! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίο και επιμορφωτικό το video της Urkontinent και για άλλη μια φορά η Dogfish Head μας "ταξιδεύει" στο μαγικό κόσμο της μπύρας με τα "εξωτικά" της project.
    Μετά την Pangaea, την μητέρα όλων των ηπείρων κατά τους Έλληνες, άλλη μια μπύρα της Dogfish Head βαπτίζεται από μια αρχαία ήπειρο - μητέρα όλων των ηπείρων . H Urkontinent (Origin of Continents), σύμφωνα με τη θεωρία του εξερευνητή Alfred Wegener, σχηματίστηκε πριν εκατομμύρια χρόνια και αποτελεί την ήπειρο που έσπασε και δημιούργησε τις σημερινές.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Alfred_Wegener

    Αααα... Είδαμε επιτέλους και το νέο Brewmaster της Dogfish Head, τον Tim Hawn - ο τύπος με το τουφέ μουσάκι στο video (Οι Floris Delee και Bryan Selders, που "γνωρίσαμε" στα βιντεάκια των Brew Masters είναι εδώ και καιρό παρελθόν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή