Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

"All Belgian Beers" 2nd Edition :: Ολόκληρο το Βέλγιο σε ένα βιβλίο (?) !!

Άλλη μια εξαιρετική "Εγκυκλοπαίδεια" βγήκε στη κυκλοφορία τις τελευταίες ημέρες!
Μιλάμε για ένα βιβλίο όπου έτσι όπως πάει, στην επόμενή του έκδοση θα έχει καταφέρει να συμπεριλάβει στις σελίδες του όλες τις Βελγικές μπύρες που υπάρχουν ...


Η 2η έκδοση, λοιπόν, φίλες και φίλοι του αγαπημένου "All Belgian Beers" είναι πλέον διαθέσιμη για τους λάτρεις και τους ταγμένους οπαδούς της Βελγικής μπύρας!
Βελτιωμένη, εμπλουτισμένη και σαφώς ενισχυμένη με άλλες ακόμη 379 μπύρες, η 2η έκδοση αυτού του ογκώδους σε υλικό βιβλίου πραγματικά αποτελεί ακόμη ένα εξαιρετικό σύγγραμμα από τα πολλά εξάλλου που κυκλοφορούν στο εμπόριο κι έχουν σαν θέμα τους την μπύρα!



Προστιθέμενες οι νέες μπύρες στις υπάρχουσες 752 της πρώτης έκδοσης φτάνουν το άθροισμα στο εντυπωσιακό νούμερο των 1131 βελγικών ετικετών !

Η Hilde Deweer φαίνεται πως πήρε πολύ ζεστά το θέμα και επιδιώκει μου φαίνεται να μην αφήσει καμιά βελγική ετικέτα απ' έξω, έτσι όπως πάει  !!


Ογκώδες σε υλικό - και όχι μόνο - το πρώτο βιβλίο της Hilde! 
Παρόλ' αυτά δεν ξεπερνούσε σε ύψος, το ύψος ενός μπουκαλιού 250ml.


1568 σελίδες, όπου σε κάθε μπύρα ήταν αφιερωμένες δυο σελίδες!
 Στη μια σελίδα αναγράφονταν τα χαρακτηριστικά στοιχεία της μπύρας και οτιδήποτε αφορούσε την "ταυτότητά της" και στην άλλη σελίδα υπήρχε φωτογραφία της μπύρας αυτής, πάντα σερβιρισμένης στο ποτήρι της!
Σελίδα και βάρος 1γρ. έκαναν το βιβλίο αυτό να φτάνει πάνω από 1,5 κιλό !!
Για να αποφευχθεί το πιθανό μοίρασμα του υλικού σε δυο τόμους, στην 2η έκδοση οι σελίδες "μάκραιναν" και "άπλωσαν" , για να μπορεί να χωράει η κάθε μπύρα μόνο σε μια σελίδα!

Έτσι έχουμε σελίδα και μπύρα ( αντί 2 σελίδες για μια μπύρα που ήταν παλιά), με αποτέλεσμα να μην αυξηθεί το πάχος του βιβλίου, ούτε να χρειαστούν περισσότερες αριθμημένες σελίδες και φυσικά να αποφευχθεί και το ενδεχόμενο των δυο τόμων !!



Pache ... !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου