Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Mikkeller & Stillwater - Rauchstar (Rockstar)....

Ετικετες εμπνευσμενες απο τον χωρο του metal, συνεχεια. Αυτη την φορα η ετικετα προερχεται απο την συνεργασια δυο gypsie brewers, μιας και κανεις απο τους δυο δεν εχει δικια του ζυθοποιια, του γνωστου μας Μikkel και του Brian Strumke της πολλα υποσχομενης Stillwater Artisanal Ale.


Το αποτελεσμα της συνεργασια των δυο "τσιγγανων" ζυθοποιων ειναι η Rauchstar, μια Rauchstar Scandinavian Ale οπως γραφει και η ετικετα δηλαδη μια καπνιστη Ale με 9,4% ABV την οποια θα παρασκευασουν στις εγκατστασεις της Δανεζικης Fano Bryghus. Η ετικετα λοιπον που θα κοσμει την φιαλη ειναι εμπνευσμενη απο δυο μεγαλα συγκροτηματα της Metal κοινοτητας, απο την μια λοιπον η Mikkeller εχει δανιστει την γραμματοσειρα των Metallica και απο την αλλη η Stillwater αυτη των Slayer, ενω στην μεση το ονομα της ετικετας Rauchstar εχει εντελως Black Metal υφος με τους γωστους αναποδους σταυρους (...ωραια πραματα...:P ) που κοσμουν συχνα τετοιου ειδους λογοτυπα.


Aυτη βεβαια δεν ειναι η πρωτη συνεργασια των δυο master brewer μιας και εχουν ξανασυνεργαστει για την saison "Two Gypsies Our Side".


....και για τελειωμα για να βαλουμε δυο γνωστα ασματα απο τους Metallica και Slayer....



2 σχόλια:

  1. Όλες οι αναρτήσεις εδώ παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τους φίλους της μπύρας, αλλά κάτι τέτοιες που συνδυάζουν μπύρα και metal τις απολαμβάνω ιδιαίτερα -μπράβο στον Monk λοιπόν! :)
    Άψογη η ετικέτα, μένουν δηλαδή 2 ζυθοποιοί ακόμα για να κυκλοφορήσει και η μπύρα Big 4! ;)

    (τι κομματάρα το Dead Skin Mask, δε θα βαρεθώ ποτέ να το ακούω!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την τιμητική του είχε απ' ότι φαίνεται ο Brian Stumke και η Stillwater αυτό το Σάββατο :)

    Αλλά και "ζητιάνοι" οι άνθρωποι; Τι ζητιανεύουν δηλαδή; Να πιούμε τις μπύρες τους. Στα παρακάλια είμαστε μήπως και προλάβουμε καμία απ' τις special releases :P

    Μήπως να διορθώσουμε καλύτερα το "ζητιάνοι" σε "τσιγγάνοι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή