Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

IBF, ZBF και De Struise Catso - Cartoon Series No2

Δυο ευρωπαϊκά μπυρο-events έχουμε άμεσα στις επόμενες εβδομάδες : Το Italia Beer Festival (IBF) στη Roma και το γνωστό μας Zythos Bier Festival (ZBF) που από φέτος θα γίνεται στο Leuven του Βελγίου ...

Italia Beer Festival , Roma
4-6 Μαΐου 2012

Ο Associazione Degustatori Birra είναι εδώ και χρόνια η διοργανώτρια αρχή του Italia Beer Festival σε διάφορες πόλεις της Ιταλίας ( Milano, Bologna,Torino). Ασφαλώς οι μεγαλύτερες διοργανώσεις είναι αυτές των δυο μεγαλουπόλεων της Ιταλικής Χερσονήσου : στη βόρεια πρωτεύουσα, το Μιλάνο και στην πρωτεύουσα Ρώμη!
Πριν ένα μήνα έλαβε χώρα το 7ο Ιταλικό Φεστιβάλ Μπύρας στο Μιλάνο και σε λίγες μέρες είναι η σειρά της birra artigianale να δείξει τις δυνάμεις και τα προϊόντα της για 4η φορά στην Αιώνια Πόλη!

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές :: 


Zythos Bier Festival, Leuven
28 - 29 Απριλίου 2012


Για τις σημαντικές αλλαγές του θεσμού, αλλά και για τις φετινές ημερομηνίες διεξαγωγής σας είχαμε ενημερώσει άμεσα πριν από καιρό εδώ 
Την παρθενική του εμφάνιση λοιπόν θα κάνει σε λίγες ημέρες από τώρα το μεγαλύτερο και σημαντικότερο Φεστιβάλ Μικρο-ζυθοποιών του Βελγίου, το ZBF στην κουκλίστικη πόλη του Leuven (είχα την τύχη να βρεθώ στο παρελθόν εκεί έστω και λίγες ώρες και ακόμη το θυμάμαι με χαρά)!

Δείτε τις συμμετέχουσες ( κοντά 100 σε αριθμό ) ζυθοποιίες που θα λάβουν μέρος ::


Υπενθυμίζουμε επίσης ....





De Struise Cartoon Series No2
Catso 


CATSO, Cartoon Series N° 2 from Arne Frantzell 
Belgian Blond Ale 5% fermented with French Saison Yeast 

To Δεκέμβριο του 2011 κυκλοφόρησε η πρώτη ετικέτα της σειράς Cartoon Series 
με τη Motuecha
που σας παρουσιάσαμε πριν λίγες μέρες, αφού φρόντισε ο Πανούλης να την προμηθευτεί από τα χέρια του ίδιου του Urbain τα Χριστούγεννα !!

Στην ετικέτα που επιμελήθηκε ασφαλώς και πάλι ο Arne Frantzell φιγουράρουν για μια ακόμη φορά τα δυο πρωτοπαλίκαρα της Struise, ο Urbain Coutteau και ο Carlo Grootaert !!



Και κάτι τελευταίο (ως bonus λόγω των ημερών) ... 
από το ένδοξο Κωσταράζι της Καστοριάς !!

1 σχόλιο:

  1. Σε όλες τις ευρωπαικές χώρες τα φεστιβαλ μπύρας γίνονται για πλακα και μαλιστα πολλες φορές μέσα σε ένα χρονο.Εδώ μειναμε με ένα και αυτό ετσι πως γίνεται καλύτερα να μην γίνεται καθόλου γιατί απαξιώνει την μπύρα! Μιλάω για το ΣΕΦ. Μακάρι αυτο στη Horeca τουλάχιστο να εχει καλύτερη μοίρα στην πορεία του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή