Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Hoppin' Frog Silk Porter :: μάλλον "αδιάφορο" το βατραχάκι μας !!

Αδιάφορες πλέον για εμάς οι μέρες των Παθών, μιας και έχουν καταφέρει κάποιοι κομπογιαννίτες (με τη δική μας συνέργεια και ανοχή ασφαλώς) να μετατρέψουν όλες τις εβδομάδες του χρόνου μας σε Μεγάλες Εβδομάδες των Παθών ...
Ο ήλιος μόλις βγήκε, έστω και καθυστερημένα σήμερα στη συμπρωτεύουσα, αλλά έξω (αν)ησυχία, α-ταξία και (αν)ασφάλεια ...



Διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις των Παθών μας κι εμείς ... θα σας πάμε από το Γορίλα των Three Floyds σε κάτι πιο συμμαζεμένο εκ του ζωικού βασιλείου !
Βατραχάκια λοιπόν ... και ο διάσημος Hoppin' Frog σε μια πιο "μεταξένια" αμφίεση !!



Όλα όμορφα και ωραία στη μεταξένια αμφίεση μας ... αλλά μέχρις εδώ ...
Θα μου πείτε ...
 "καλλλά πλλλλάκα με κάνεις? ...  Hoppin' Frog λλέμεεεε "

Ναι ασφαλώς ... έχουμε συνηθίσει να πίνουμε μπυράκλες από τον Βάτραχο του Οχάιο ... αλλά αυτή τη φορά δεν έχουμε κάτι το εντυπωσιακό ...
Απλώς μια καλή, προβλεπόμενη, αναμενόμενη porter που όσο silky και να θέλουν να μας την παρουσιάζουν, θεωρώ πως δεν αλλάζει κάτι !
Περίμενα καλύτερα πράγματα από αυτή τη Ζυθοποιία, αλλά έτσι πάνε αυτά !!


Αρκούμαι επομένως σε λίγες κουβέντες ...
Στα θετικά :: το αρκετά δεμένο σώμα για porter που την κάνει ολίγον πιο βαρύγδουπη, χωρίς να αφαιρεί κάτι από το πόσο εύκολα κατεβαίνει ...
Το αλκοόλ της ( 6,2% ABV) πανηγυρικά απόν ... όπως δυστυχώς και το άρωμά της που είναι πολύ ισχνό και θα χρειαστεί να ζεσταθεί αρκετά η μπύρα για να αρχίσει να ξεπετάγεται κάτι πιο δυναμικά !!
Γεύση, αναμενόμενη με γλυκόπικρα σκαμπανεβάσματα καφε-σοκολάτας και λυκίσκου, αλλά και αυτά μάλλον υποτονικά!
Καλό φινάλε, σχετικά πιο ευχάριστο σε σχέση με τα υπόλοιπα ... γλυκόπικρο και μέτριας διάρκειας!


Αν την πετύχετε online πουθενά  ( ή και σε κάποιο μπυρομάγαζο της Ευρώπης) και μπείτε στο δίλημμα αν θα την χτυπήσετε ή όχι ... θα σας έλεγα με κάθε βεβαιότητα να την αφήσετε και να γεμίσετε με κάτι άλλο το καλάθι σας !
Έχετε δοκιμάσει σχεδόν άπαντες εδώ μέσα πολύ πιο αξιόλογα κομμάτια και με λιγότερα χρήματα και θεωρώ πως είναι καλύτερο να δοκιμάσετε την τύχη σας με κάτι άλλο!
Δεν ξέρουμε τι θα βγει το "άλλο", όμως αυτό ξέρουμε και είναι κάτι απλά καλό και μέχρι εκεί !!

Αν σε κάποια μάζωξη - μπυροποσία την έχετε στη γκάμα των δοκιμών σας, απλά ξεκινήστε με αυτήν! Για αρχή και προθέρμανση μια χαρά είναι !!

Βαθμολογία :: 7,5 


Έτσι .. επειδή απλά ... ο λαός γουστάρει Ρουχ -Ρουχ ... !!!

3 σχόλια:

  1. Πω πω... τον έθαψε το Βάτραχο ο Μίχος... κι ούτε καν περίμενε την Μεγάλη Παρασκευή, μαζί με τον Επιτάφιο...
    Δε πειράζει όμως μεταξένιε μας Βάτραχε... γιατί ναι, ο λαός γουστάρει Ρουχ Ρουχ ... και μόνο η τελευταία φωτό με το Νικ να σνιφάρει stereo ανεβάζει τις μετοχές του βατράχου :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την έθαψε όντως!! ΟΚ δεν ήταν κάτι ιδιέταιρο.. (πρόκειται για μια απλή porter, δε πρέπει να τη συγκρίνουμε με τις άλλες βατραχομπυράκλες..) αλλά νομίζω πως αυτό οφείλεται στις μπύρες που είχαμε πιεί πριν απ το βατραχάκι.. κάτι γορίλες πχ.. κάτι "bitches".. αν την πίναμε πρώτη θα είχε καλύτερο βαθμό..
    Πάντως όντως τα λεφτά της δε τα αξίζει :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όντως, η μπύρα είναι πολύ κάτω του αναμενόμενου (λόγω ονόματος) και μάλλον σε απογοητεύει, αφού ξεκινάς προσδοκώντας να δοκιμάσεις κάτι ανάλογο της εμβάλειας των I. Stouts της ΗF, αλλά μάταια... :)

    Δηλ. την παίρνεις, την δοκιμάζεις και ψιλοκλαίς τα λεφτά σου :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή