Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Νo comments, just beers ... HornBeers ... !!!

Μας πρίζωσε καλά καλά με το καλημέρα του Αυγούστου ο Νικολάκης μας με τη Midtfyns Bryghus παρουσιάζοντας την απίστευτη ποσοτικά και ποιοτικά γκάμα της νέας αυτής ζυθοποιίας από τη Δανία ! Αναπόφευκτα αναπόλησα τις όμορφες μέρες που περάσαμε πριν 2 μήνες ακριβώς στην Κοπεγχάγη !!


Και επειδή είμαι ζηλιάρης και "σαδιστής" είπα να πριζώσω εγώ εσάς με τη σειρά μου !!


Άλλη μια καταπληκτική (ποιοτικά, αρτιστικά και ποσοτικά) Ζυθοποιία της Δανίας η Hornbeer!

Και αυτές παίζει να είναι περίπου οι μισές ετικέτες που έχουν ως παραγωγή ...

Καλό μήνα και από μένα ... !!!

Υ.Γ. τελικά δεν άντεξα κι έκανα comments ....

5 σχόλια:

  1. Μας κατέστρεψες πρωί πρωί Χρήστο :)
    Τι όμορφο θέαμα όλα αυτά τα μπουκάλια στοιβαγμένα το ένα δίπλα στ' άλλο. Πίνακας ζωγραφικής όλα μαζί και το καθένα ξεχωριστά!
    Είσαι. Είσαι σαδιστής!
    Αλλά κι εμείς... τον αγαπάμε το Μαζώχ, για αυτό κι ευθύς μπήκα στην ιστοσελίδα της Hornbeer να δω τις ετικέτες-πίνακες πιο μεγάλες και να μάθω περισσότερα για τις μπύρες τους.

    Περιμένοντας τις πρώτες "κερατο-παρουσιάσεις" απ' το Μίχο λοιπόν, δείτε αυτό το πρωτότυπο video-παρουσίαση που έχουν φτιάξει στη Hornbeer ;)
    http://www.youtube.com/watch?v=bGeEI4LMWSw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιχο η φωτο ειναι χθεσινη ή τις εχεις κατεβασει ολες...???ελπιζω πως οχι να δοκιμασουμε καμια τωρα που ανεβουμε πανω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ότι περισσέψει (σιγά και μη...) ξέρετε. Στη καβάντζα για το θείο το Chalice :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε τον Μίχο, βαλτός είναι. Δεν προλάβαμε να πάρουμε ανάσα από την τεσσάρα των Δανών και την Double IPA του Chalice, έρχεσαι κι εσύ και μας πετάς μια 12άδα έτσι απροκάλυπτα. Ντροπή! Τουλάχιστον κράτα τίποτα και για μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε-ε-ε-έρχεται... έρχεται η μέρα που θα ανηφορίσω προς την βόρεια κατοικία και θα γίνει η μπυροσύναξη δοκιμής και κριτικής... ΜΙΧΟ κράτα γερά, κρύψτες στο πατάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή