Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Κι όμως ... και τα 7 μοναστήρια βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη !!

Έφτασε η ώρα όπου οι περιβόητες Westvleteren ( 8 και 12) χτύπησαν και την πόρτα της χώρας μας. Συγκεκριμένα της Θεσσαλονίκης και του BeerStore.




Μαζί με αυτές και μια σειρά νέων ετικετών για τα δεδομένα της Ελλάδας από το Βέλγιο, ανάμεσά τους και η Urthel Samaranth, αλλά και η αγαπημένη μου Nocturnum της Delirium !!
Από σήμερα το βράδυ λοιπόν στο BeerStore κάποιος μπορεί να βρει τις εξής νεο-αφιχθείσες ετικέτες :

Barbar και Barbar blonde
Delirium Tremens και Delirium Nocturnum (330ml και750ml)



Hopus (330ml και 2λιτρη κανατα!)
Palm
Pater Lieven (blond, donker και tripel)
Petrus tripel
Salitos tequila
Satan gold (330ml και 750ml)
St. Feuillien triple
Timmermans Strawberry
Urthel 12% Samaranth
Vedett extra blonde και extra white
Westvleteren 8% και 12%
Επιστροφη των St.Paul και St. Sebastian





Ενημέρωση 09-07-2011
 
 
Η Άφιξη και της Westvleteren Blonde ( πράσινο καπάκι) στο BeerStore έκλεισε για τα καλά τη σειρά των μοναχών του St. Sixtus στη Θεσσαλονίκη.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν σε μόνιμη βάση και οι 3 Westvleteren ...

2 Drafts υπάρχουν επιπλέον για το καλοκαίρι στο BeerStore. Δυο καθαρά καλοκαιρινές επιλογές :
Hoegaarden witbier και Hertog Jan Pilsner ...
 
Pache ... !!!

23 σχόλια:

  1. Aπλά, τα καρντάσια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!

    Καληνύχτα Αθήνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για άλλη μια φορά...η Σαλονικα είναι έτη μπροστά. Γεια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλά δεν έχω λόγια...
    Δεν ξέρω πως τα κατάφεραν τα παλικάρια στο BeerStore αλλά έκαναν κίνηση ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ διαστάσεων!!! ;)

    Μια λοιπόν και ήρθαν φρέσκιες Westy (και ήδη κανόνισα με τα φιλαράκια να μου καβαντζώσουν μερικές) μπορούν αυτές που κράταγα στην υπόγα για παλαίωση να κάτσουν ακόμα στ' αυγά τους... :D

    Περιμένουμε εντυπώσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα τρελαθώ,θα πηδηχτώ από το παράθυρο...!Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στο Beerstore γι'αυτήν του την κίνηση!Για την ιστορία η 8άρα Westy πουλιέται στα 13,5 Ευρώ και η 12άρα στα 15,5 ενώ να προσθέσω κι ακόμα μια πολύ δυνατή ετικέτα που ήρθε μαζί με όλες αυτές που ανέφερε στο post του ο Χρήστος,St Bernardus 12 σε 330ml μπουκάλια μόνο.Στην υγειά μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο πάρει το τρένο Αθήνα-Θεσσαλονίκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε δεν μας κατουρατε .... μαμω την αγανακτησή μου. Εμενα μην μου κρατήσεται τίποτα θ ανέβω και θα τα πάρω μονος μου .... :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια μέρα δεν μπήκα απο το πρωί και να τι βλέπουν τα μάτια μου βραδιάτικα. Επειδή ο BeeRocker θα είναι ήδη στο δρόμο ας μου πάρει και μένα ένα μπουκάλι, όχι απο το Beerstore γιατί δεν βλέπω να έχουν μείνει, αλλά από την αποθήκη του Mίχου που θα έχει πάρει τις μισές τουλάχιστον.
    Λοιπόν πέρα απο την πλάκα, μπορώ να πώ μπράβο μονο και τίποτα άλλο. Δοκιμάστε και τις Urthel Samaranth, Delirium Nocturnum αλλά και την Hopus που είναι εξαιρετική.
    (Ευτυχώς που στο Βέλγιο ήπια το σύμπαν και δεν σας έχω ανάγκη εκεί πάνω στη Θεσσαλονίκη...
    καλά ψέματα λέω κράτηστε κανα μπουκάλι pleaseeeeeee)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...και μετα σου λενε οτι στην πρωτευουσα θα βρεις τα παντα.....σιγα τα ωα...!!!αυτο γινοταν το 1954...τωρα εχουν αλλαξει τα δεδομενα!
    ευγε στο μαγαζι το οποιο εδω κ μερικους μηνες εχει κανει -κ συνεχιζει- εξαιρετικες προσπαθειες.τετοιες ζητα ο ποιοτικος κοσμος της μπυρας.
    εις ανευρεσην λοιπον φθηνων αεροπορικων εισητηριων ξανα....

    επιτελους θα μπορω να ξαναπιω κ την αγαπημενη μου
    St. Feuillien triple

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λοιπόν αγαπητοί ... τα κομμάτια της 12άρας είναι πράγματι περιορισμένα και θεωρώ πως αύριο το πολύ θα έχουν τελειώσει. Στην 8άρα τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα.

    Αυτό δε σημαίνει ασφαλώς πως οι μπύρες αυτές ήρθαν μια φορά και τέρμα. Τον άλλο μήνα για παράδειγμα λογικά θα ξαναέρθουν μέσα στο επόμενο φορτίο που θα καταφτάσει από Βέλγιο !! Ασφαλώς όμως οι 12άρες θα είναι και πάλι σε περιορισμένο αριθμό !

    Εμένα πάντως μου αρκεί και μου περισσεύει η αγαπημένη μου 8άρα ...
    Βέβαια, όπως είπαμε και πιο πάνω, έχουν φτάσει και άλλες εξαιρετικές ετικέτες που δεν βρίσκαμε εδώ στην Ελλάδα !!
    Aπλά, το δυσεύρετο των Westvleteren, είναι αυτό που κάνει αυτές τις ετικέτες να τραβούν πάνω τους όλα τα βλέμματα της δημοσιότητας και ασφαλώς ανεβάζουν και τις τιμές τους σε όλο τον κόσμο από καλοθελητές και μη !
    Όταν για παράδειγμα στην Brugges βρίσκεις την 8άρα στα 10 ευρώ, καταλαβαίνετε το τί γίνεται!

    Θα προσθέσω και μερικές φωτος άμεσα στο κύριο μέρος της δημοσίευσης !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σιγα τα ωα!!!!! Την εχουμε βαρεθει την westy χαλαρωστε....Aς φερει καμια
    Närke Kaggen Stormaktsporter να τους παραδεχτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τρελο - ΜΟΝΚ ... συμμαζέψου !! Νάρκη η τιμή της Närke και το ξέρεις καλά !! Να φέρει κάποιος αυτή τη μπύρα (άσε που δεν μπορεί ασφαλώς ), να την κάνει τί? Αν το μπουκαλάκι κοστίζει 50 ευρώ ... άντε να δω πόσοι θα είναι οι καμμένοι που θα την πάρουν ( λέμε τώρα ...)

    Ανεξάρτητα από αυτό Σπυράκο μου, ξέρεις πολύ καλά πως μπορεί εσύ και πολλοί άλλοι εδώ μέσα να έχουμε δοκιμάσει ουκ ολίγες φορές τις Westvleteren, αλλά αυτό δε σημαίνει πως το έχουν κάνει και οι υπόλοιποοι μπυρόφιλοι της χώρας μας! Πόσο μάλιστα αν σκεφτείς πως ακόμη και για online παραγγελία είναι δύσκολο για κάποιον να την πετύχει. Στη Bruges, αν θυμάμαι καλά, μόνο το Bier Tempel την είχε και μάλιστα μόνο την 8άρα ...

    Περάστηκαν και μερικές φωτος στο κύριο μερος της δημοσίευσης !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. προσθετοντας στο σχολιο του Χρησσταρα θα συμπληρωσω πως αν κατι αξιζει σε αυτο το θεμα/ενημερωση σιγουρα δεν ειναι η ποιοτητα των συγκεκριμενων ετικετων διοτι αυτη ειναι ηδη αναγνωρισμενη καθως τις εχουμε δοκιμασει...πλεον...τρομαρα μας...
    αυτο που αξιζει κ πρεπει να επικροτηθει ειναι η ΚΙΝΗΣΗ του εν λογο καταστηματος!!! την οποια σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να απαξιωνουμε.
    μακαρι να δουμε κ απο αλλου κατι αντιστοιχο.

    κ εν πασει περιπτωση ας μην ξεχναμε τις εποχες που αρκετοι απο εδω μεσα...ακουγαμε Westvleteren κ παραμιλαγαμε σπευδοντας να καπαρωσουμε στο διαδυκτιο 1-2 φιαλες...
    (αντε τωρα να μην ποσταρω παλιοτερα θεματα...με on line παραγγελιες κ λοιπα νυχτερινα καρδιοχτυπια για μια 12αρα...χε,χε)

    κουφαλες κ μενα η 8αρα που καθεται καλυτερα,πολυ μεστη στο στομα η 12αρα...
    αχ Brugges τι μας εκανες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αφού μόλις πριν λίγο μας "επέτρεψε" ο Blogger να επανέλθουμε στη ενεργό δράση, κατάφερα να ανεβάσω και το φυλλάδιο με όλες τις "ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ" που μου έστειλε με email ο Αλέξης από το πρωί ...
    Πατήστε πάνω στην τελευταία φωτο και ξαναπατήστε πάλι μετά για μεγέθυνση, ώστε να δείτε αναλυτικά όλες τις νέες παραλαβές και ετικέτες που έφτασαν στο Beerstore εδώ και 3 μέρες !!

    Χθες μάλιστα μεταξύ των άλλων ετικετών, απόλαυσα ξανά ( για 2η μόλις φορά ως τώρα) την πραγματικά εξαιρετική St. Feuillien Tripel στο 750άρι μπουκάλι, όπως εξάλλου είπε και παραπάνω και ο φίλος μας ο Γιώργης ο Mr Weissman.
    Την προτείνω ανεπιφύλακτα, ειδικά τώρα που θα τη βρείτε στο μεγάλο μπουκάλι, γιατί ως γνωστόν πάντοτε τα μεγάλα μπουκάλια των ετικετών είναι ένα κλικ παραπάνω σε όλα σε σχέση με τα μικρά !

    Για την ιστορία, τα 2 τελευταία σχόλια που αναρτήθηκαν σε αυτή τη δημοσίευση, "εξαφανίστηκαν", αφού τα κατάπιε ο Blogger πάνω στη ζάλη του (τουλάχιστον σε εμένα, δεν εμφανίζονται από το πρωί) !!

    Αυτά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα ήθελα να σχολιάσω πάνω στο πραγματικά εντυπωσιακό θέμα του post, αλλά με κάλυψαν όλοι οι από πάνω!!! :)

    Νομίζω πως τα σχόλια που κατάπιε ο blogger τα χώνεψε κιόλας, κοινώς, χάθηκαν για πάντα, εκτός κι αν έχετε κάνει back up πολύ πρόσφατα.

    Κάντε ένα τώρα που προλαβαίνετε, γιατί αν γίνει πάλι τίποτα περίεργο και αρχίζουν να εξαφανίζονται και οι αναρτήσεις, δεν θα το αντέξω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όταν απλά αναφέρεις πως ένα μαγαζί έφερε στην Ελλάδα τις Westvleteren και αυτή η είδηση επιβραβεύεται με τα καλύτερα σχόλια και πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα, φαντάζει ακόμα πιο παράδοξο πως δεν έχουν εξαντληθεί ακόμα οι συγκεκριμένες μπύρες. Μήπως τελικά είμαστε ποοοοολυυυυυύ λίγοι εμείς που ασχολούμαστε με την πραγματικά ποιοτική μπύρα;

    Φίλτατοι υπεύθυνοι του Beer Store... Τα συγχαρητήρια τα ακούσατε πολλάκις εδώ μέσα... Πότε θα προχωρήσετε το θέμα της αποστολής και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας; Να σας ξαλαφρώσουμε από ότι υπόλοιπο μένει στα ράφια σας δηλαδή... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγώ το χρέος προς τον εαυτο μου το εκανα και προμηθεύτηκα 1+1 μπουκάλι από τις Westvleteren. Καποια στιγμή πρεπει να παω και για τις υπολοιπες.
    εχω δουλεια απο δω και περα. Πολλες απο τις μπυρες που ηρθαν δεν τις εχω ουτε καν μυρισει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γνωρίζουμε αν έχουν μείνει ακόμη κομμάτια από τις Westvleteren στο Beer store?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σίγουρα κάποιος μπορεί να βρει πλέον μόνο την Westy Extra 8. Από ό,τι γνωρίζω η 12άρα έχει τελειώσει! Αν κάνω λάθος, ας επέμβει ο Αλέξης να μας πει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κατέφτασε στο Beerstore και η La Trappe Quadrupel Oak Aged, την οποία επιθυμούσατε όσοι δεν ήρθατε στο Φεστιβάλ της Bruges να την δοκιμάσετε. Μαζί με αυτήν και η Houblon Chouffe !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σειρά της ξανθιάς Westvleteren, της Westy blonde να εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη και να συντροφέψει και τις υπόλοιπες δυο σκούρες αδερφούλες της !
    Αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπάρχει διαθεσιμότητα και των 3 Westvleteren στο Beerstore, αφού με τη νέα παρτίδα που έφτασε καλύφθηκε η έλλειψη της 12άρας κι έτσι μαζί με τη La Trappe Oak aged Quadrupel που ήρθε πριν λιγο καιρο δεν υπάρχει μπυροπόστο στην Ελλάδα που να έχει μάλλον όλες τις δυνατές επιλογές από trappist ετικέτες ...

    Στο τέλος της κύριας δημοσίευσης προστέθηκαν και δυο φωτογραφίες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Επίσης λησμόνησα να αναφέρω και την άφιξη της De Struise Outblack σε λίγες μέρες στο Beerstore.
    Αποτελεί την πρόσφατη συνεργασία της Struise με την μικροζυθοποιία Stillwater των ΗΠΑ. H Μπύρα φτιάχτηκε στις εγκαταστάσεις της Struise στο Oostvlederen και είναι ένα μοναδικό πάντρεμα μιας Belgian strong ale με Black IPA ...

    Είχαμε αναφερθεί παλιότερα σε αυτή τη συνεργασία εδώ στους Μπυραματισμούς ...

    http://beeramatismoi.blogspot.com/2011/02/de-struise-portsmouth-brewery.html

    Αναμένω πως και πως να τη δοκιμάσω ...

    http://www.ratebeer.com/beer/struise--stillwater-outblack/139000/87126/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Απλά παρακολουθούμε τις νέες αφίξεις... άναυδοι και κόκκινοι από ζήλεια :P

    Επαναφέρω όμως το ερώτημα που καίει πολλούς από τους μη Θεσσαλονικιούς: Αν και πότε θα ξεκινήσει το Beer Store αποστολές και στις λοιπές "πτωχές" πόλεις :)

    Ασχέτως με την απάντηση και το αν θα προχωρήσει το κατάστημα σε πωλήσεις δια μέσου ταχυδρομείου και μόνο η ύπαρξή τους και η κυκλοφορία τέτοιων μπυρών έχει βάλει για τα καλά στην πρίζα και τους Αθηναίους καταστηματάρχες που το ψάχνουν πλέον το θέμα... Είδομεν :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή