Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012

20 χρόνια ζωής για την "Πρίγκηπο" με φθινοπωρινές επετειακές μπυρο-εκδηλώσεις!!

20 χρόνια ζωής και δυναμικής παρουσίας κλείνει φέτος το αγαπημένο μας Καφενείο - Μπυραρία "η Πρίγκηπος" εδώ στη συμπρωτεύουσα. Για αυτό το λόγο οι ιθύνοντες της Πριγκήπου αποφάσισαν να το γιορτάσουν με μια σειρά από μπυρο- happenings κατά τη διάρκεια του Φθινοπώρου.


Εξάλλου, μέσα σε αυτό το πλαίσιο επιλέξαμε κι εμείς οι βόρειοι Μπυραματιστές να γιορτάσουμε τα δικά μας γενέθλια σε 3 μέρες εκεί, θέλοντας να ευχαριστήσουμε κατά κάποιο τρόπο, αυτό το ζεστό στέκι της μπύρας (και όχι μόνο) για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισε όλα αυτά τα έτη λειτουργίας του.

Η αρχή αυτού του επετειακού "μίνι φθινοπωρινού εορτασμού" των 20 ετών ζωής της Πριγκήπου ξεκίνησε με μια Φθινοπωρινή Γιορτή Μπύρας που θα διαρκέσει μέχρι και τα μέσα Οκτωβρίου.Η εορτασμός της επετείου αυτής ξεκίνησε λοιπόν και αναμένουμε και τη συνέχεια με τα υπόλοιπα μπυρο-δρώμενα μέσα στους επόμενους μήνες του Φθινοπώρου!!

1 σχόλιο:

  1. Χρονια πολλα στην Πριγκηπο ενα απο τα πιο αγαπημενα μου στεκια κατα τη διαρκεια των φοιτητικων μου επιδοσεων στο ταβλι, στον καφε και στη μπυρα οταν ημουν στη Θεσσαλονικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή