Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Μπύρα και .. εξ-ημέρωση !


Στους κάτοικους της συμπρωτεύουσας ο Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος "Σχολείο" στην Βασιλέως Γεωργίου είναι μάλλον γνωστός για την ιδιαίτερη δράση του.
Για όσους δεν το γνωρίζουν εδώ κι ένα χρόνο έχει αποκτήσει και ένα εξαιρετικό "team" μπύρας όπου φίλοι μπυραματιστές δίνουν τα φώτα τους σε μαθητευόμενους που έχουν μεράκι να ασχοληθούν με την παραγωγή μπύρας και τα μυστικά της.
Μάλιστα προσωπικά είμαι τυχερός που δοκίμασα μια-δυο απόπειρες από μπυρο-συνταγές των "μαθητών" του σχολείου και τις βρήκα πολύ καλές. 



International Stout Day σήμερα 8 του Νοέμβρη ( όπως πήρε πριν λίγη ώρα κάπου το μάτι μου) και άλλη μια ευκαιρία και αφορμή να γεμίσουμε το βράδυ (καλά δεν είναι απαραίτητο μόνο τότε) τα ποτήρια μας με μια καλή "μαυρίλα" και να την απολαύσουμε συντροφιά με αγαπημένα μας πρόσωπα και φίλους προς τέρψιν και εξ-ημέρωση των παθών μας !


Συντροφιά με την 12η Μαύρη Καταδίκη ( Black Damnation XII) στην παλαιότερη εμφανισιακά version της, αφού τα νέα 750άρια μπουκάλια με υδατογράφημα (Silkscreened bottle) που επανακυκλοφόρησαν πρόσφατα τα παλικάρια της Struise την αναφέρουν ως Nuptiale A2


Εις υγείαν ... !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου