Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Η νέα Septem A.C.E. στην κυκλοφορία ...


Για την επερχόμενη περιορισμένη κυκλοφορία της πρώτης ετικέτας της "πειραματικής σειράς λυκίσκων"  του Σοφοκλή Παναγιώτου και της Septem Μικροζυθοποιίας με τίτλο Hobby Hoppy Series είχαμε αναφερθεί πριν λίγες μέρες εδώ στους Μπυραματισμούς .


Η πρώτη, λοιπόν ετικέτα αυτής της σειράς είναι η A.C.E. ( Amarillo - Centenial - El Dorado Hops) μια Imperial India Pale Ale (IPA) beer με 8,2% ABV θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη παρτίδα μπουκαλιών των 500ml στις αρχές του Απρίλη!
H "μπυραματική" αυτή ετικέτα δεν θα ξανακυκλοφορήσει και δεν θα αποτελεί σταθερή παραγωγή της Septem. Θα βγει τώρα και τέλος. Οπότε, αναζητήστε την για να την δοκιμάσετε ...

A.C.E. Imperial India Pale Ale ( IPA) beer
8,2% ABV ( 8,5% ABV πλέον)
IBU : 100
Plato : 21

Παρόλα αυτά, μέχρι να την απολαύσουμε εντός ολίγων ημερών σε μπουκάλι, θα έχουμε τη χαρά να την δοκιμάσουμε σε δυο μέρες στο βαρέλι!

Η επίσημη παρουσίαση της ετικέτας αυτής θα γίνει αυτό το Σάββατο 23 Μαρτίου 2013 στη Local Pub στο Χαλάνδρι με την παρουσία και του Σοφοκλή Παναγιώτου !!!




Η στιγμή έφτασε...
Το Σάββατο 23 Μαρτίου "κουμπώνουμε" A.C.E.
Η μπύρα συνεργασία της Septem μικροζυθοποιίας και της τοπικής pub.
Σας περιμένουμε όλους και όλες στο γνωστό σημείο...



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 28/3/2013


H Septem μικροζυθοποιία σε συνεργασία με την The LOCAL Pub (Χαλάνδρι) δημιούργησαν την πρώτη Ελληνική Imperial I.P.A.
Mια ξεχωριστή και άκρως απολαυστική μπύρα στα drafts του ΙPAnema beer bar... H καλύτερη Ελληνική μπύρα έφτασε και Παρασκευή βράδυ την απόλαμβάνουμε on tap ... στο γνωστό σημείο φυσικά - IPAnema beer bar !

3 σχόλια:

  1. Ναι ρε φίλε! 2 μερούλες ακόμα. Μια ερώτηση παίδες. Όταν λέτε "συνεργασία" της μικροζυθοποιίας και pub αναφέρεστε στην αποκλειστικότητα που θα έχει η λοκαλ στην συγκεκριμένη μπύρα; (μαζί με ένα άλλο στην σαλονικα αν δεν κανω λαθος).Ή υπήρξε κάτι παραπάνω από αυτό;
    Υ.Γ Μια μικροζυθοποιία που έχει αφήσει άφωνους όσους έχουν δοκιμάσει τις καταπληκτικές δημιουργίες τους και ένα μαγαζί που αν το επισκεφτείς το κάνεις στέκι.Δυνατός συνδυασμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Redflag η συνεργασία δεν αφορά κάτι παραπάνω από αυτό που σωστά είπες κι εσύ ... Απλά η πρώτη αυτή ετικέτα της σειράς της Septem είναι κατά κάποιον τρόπο "αφιερωμένη εξαιρετικά" στη Local Pub που στηρίζει με τον καλύτερο τρόπο τη ζυθοποιία στην Αθήνα, αφού έχει όλες τις μπύρες της Septem βαρελίσιες!

    Ασφαλώς και αποκλειστικότητα σε βαρέλι θα έχει μόνο η Local Pub στην Αθήνα, ενώ και οι φίλοι της συμπρωτεύουσας από βδομάδα (Τρίτη-Τετάρτη) θα έχουμε τη χαρά να δοκιμάσουμε αυτή τη νέα μπύρα του Σοφοκλή στα drafts του IPAnema beer bar στον Τρίλοφο.

    Άντε με το καλό να έρθουν και τα μπουκάλια στην κυκλοφορία την πρώτη βδομάδα του Απριλίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιπλέον, για να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι:
    Ουσιαστικά η a.c.e είναι και πρακτικά μια συνεργασία μιας και το concept (the Local Pub Series που έγινε hobby hoppy series) αλλά και το στυλ (imperial i.p.a) ήταν μια πρόταση που έγινε από την Local pub στο Σοφοκλή το καλοκαίρι και υλοποιήθηκε τώρα ...!!

    Αυτάααααααααα ... !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή