Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Νέες ετικέτες (αλλά μόνο ετικέτες) από Volkan και Πειραϊκή

Αν και τις είχα ήδη εντοπίσει σε φωτογραφίες στο διαδίκτυο, μόλις προχθές βρήκα τις νέες ετικέτες των δύο ελληνικών micro στα ράφια του τοπικού ΑΒ. 


Volcab-Peiraiki New Labels


Άλλαξε ο Μανολιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς θα μου πείτε, ή αντί να βγάλουν καμιά καινούργια συνταγή παίζουν με τα ονόματα και τις ετικέτες Ο Γελαστούλης είναι σαρκαστικός  Ας είναι όμως…  Ορίστε η νέα collection…  Summer 2012 
Peiraiki New Labels


Λιτό και μοντέρνο το νέο λογότυπο της Πειραϊκής, που αν και πλέον κατοικοεδρεύει στη βιομηχανική ζώνη της Λαμίας, εξακολουθεί να τιμά την Πειραιώτικη καταγωγή της με το μικρό ιστιοφόρο που σκίζει τα κύματα. Μικροσκοπική και η ετικέτα, σε απομίμηση ανακυκλωμένου χαρτονιού (δεν πιστεύω να ζήλεψαν τη δόξα της Kernel Ο Γελαστούλης κοροϊδεύει )


Peiraiki New cap 3


Αλλά κι η Σαντορινιά Volkan άλλαξε, τόσο τις ετικέτες στις δυο μπύρες της, όσο και το όνομα. Τώρα η pilsner λέγεται santorini blonde και η μαύρη weisse λέγεται πλέον santorini black, ενώ οι ετικέτες τους αποκτήσαν χρυσά και ασημένια διαδήματα και κοκκίνησε κι ο καπνός του ηφαιστείου.


Volcan New Labels


Στη συνταγή παραμένει η χρήση lava filter, σαντορινιού μελιού και κίτρου Νάξου, αλλά και το "debt free" (το μισό κέρδος πάει στο λογαριασμό για τη μείωση του ελληνικού χρέους) αν και εμείς για να σωθούμε θέλουμε κατιτίς παραπάνω… Ο Γελαστούλης είναι σαρκαστικός


Volkan weisse inhand

4 σχόλια:

  1. Ωραίες οι νέες ετικέτες, ειδικά της Volkan Black .... κρίμα όμως που δεν πειράξανε λιγάκι και το ζουμάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κιτς οι της Volkan - με χαρακτήρα οι της Πειραϊκής...

    Αλλά ο Νίκος έχει δίκιο...πειράξτε και λίγο την ουσία μπας και στρώσει το πράμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H Santorini Black θυμίζει λίγο Samichlauss (η ετικέττα εννοώ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι Μantz... όσο και η Chios Beer στην Bourbon County Vanilla... στη γραμματοσειρά και μόνο :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή