Ένα ενδιαφέρον video ντοκυμαντέρ από το Discovery Channel, περιγράφει τα στάδια της ζυθοποίησης με ωραία γραφικά, αλλά και αναλύει το πως οι κολοσσοί του χώρου εστιάζουν και πετυχαίνουν την σταθερότητα του προϊόντος τους. Παρουσιάζει το στήσιμο μιας μεσαίου μεγέθους ζυθοποιίας, ενώ μας φέρνει και στον Καναδά, όπου βρίσκεται ένα απ' τα καλύτερα brew pubs στον κόσμο, το Dieu du Ciel. Τέλος, γνωρίζουμε μια μικροσκοπική νέα ζυθοποιία, εγκατεστημένη σε μια μικρή εκκλησία μεθοδιστών, όπου οι μπύρες παρακευάζονται με μόνο στόχο, να αρέσουν στους λίγους αλλά πιστούς φίλους της.
Σάββατο 16 Ιουνίου 2012
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου