Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Μπυραματισμοί on Tap:: Mikkeller Beer Geek Breakfast & Straffe Hendrik Tripel !


Λίγο το γεγονός ότι δυο εκλεκτοί Μπυραματιστές θα έφευγαν για το Φεστιβάλ της De Molen στην Ολλανδία, λίγο το ότι ο Θανασάκης μας εδώ και καιρό είχε κλείσει τα εισιτήρια να επισκεφτεί την συμπρωτεύουσα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, λίγο ότι αμέσως έσπευσε να ακολουθήσει και ο Ιωάννης μας, λίγο η "χωρίς όρια τρέλα" που κουβαλάμε εδώ πάνω στη Σαλονίκη και κυρίως το γεγονός ότι όλα τα παραπάνω συνέπιπταν με τα Γενέθλια των Μπυραματισμών ... 


μας οδήγησαν να πάρουμε την απόφαση και να γιορτάσουμε πολλαπλώς όλα αυτά κουμπώνοντας δυο εξαιρετικά βαρέλια το βράδυ του Σαββάτου 25 Σεπτεμβρίου στη συνήθη -όπως πάντα - ύποπτη μπάρα του Μίχου!!


Απίστευτα και τα 2 βαρέλια των 30 λίτρων έκαστο με δυο μπύρες που είναι από τις πιο αγαπημένες μου ... 


Η προσέλευση ξεκίνησε από νωρίς το απογευματάκι, περί τις 19.00 και περατώθηκε περίπου στις 04.00 τα μεσάνυχτα ...


Μετά από τα βαρέλια των Brugse Zot Blonde και Kwak που έχουν κουμπωθεί φέτος σε αυτή τη μπάρα, έφτασε η ώρα και για "διπλό παιχνίδι"  ...
Ποιο άλλο βαρέλι θα επακολουθήσει στο μέλλον? Άγνωστο ... 





Ρουχ -Ρουχ , Σοφία και ο Νικολάκης μας ο Beerider που μας επιφύλαξε έκπληξη με την παρουσία του εν ' αγνοία μας ...  Να 'σαι καλά Νικόλα ... Και οι Σέρρες έδωσαν το "παρών" !!

Beer Geek Brekafast ... και σε όσους η καφεΐνη φάνηκε λίγη ... συμπλήρωσαν με Espresso Fredo













Ο συνάδελφος και Φίλος Αντώνης, το "έτερον μου ήμισυ" στο χώρο της εργασίας μου εδώ και 6 χρόνια, φρόντισε έστω και αργά να καταφτάσει και να καλύψει φωτογραφικά μέρος του μπυροσυμβάντος για μια ακόμη φορά ... Τον ευχαριστώ από καρδιάς !




Είχαμε και Τούρτα ... και σβήσαμε και το κεράκι ... !!!
ή μήπως το φάγαμε κι αυτό ???


Άλλη μια απόδειξη ότι όλα αυτά τα μαυροζούμια .. τελικά δεν είναι και τόσο μαύρα όταν τα δεις στο φως την ώρα που σερβίρονται ...







It's beer o' clock ... Έτσι, για να τιμήσουμε και το φιλαράκι μας τον Mr Weissman που ήταν απών από τη συνάντηση ... Φροντίσαμε όμως να φορέσουμε τη μπλούζα-δώρο του ... !!


Όλα ήταν υπέροχα ... Περάσαμε καταπληκτικά !!!


Θεωρώ πως γιορτάσαμε με τον καλύτερο τρόπο τόσο την έλευση των εξ' Αθηνών Φίλων Μπυραματιστών όσο ασφαλώς και τα Μπυραματικά μας Γενέθλια 
του 1ος Έτους ...


Χρόνια Πολλά και Μπυραματικά ... !!!

18 σχόλια:

  1. Πως τα καταφέρνουμε κάθε φορά όταν βρισκόμαστε και περνάμε τόοοοσο χάλια, δε μπορώ να το καταλάβω...!!! :D :P

    Τώρα θα μου πείτε, μήπως κταλαβαίνω πως γίνεται και μέσα στη μπυρογιάφκα του Μίχου κάνουν κάθε τόσο παρέλαση μερικά από τα διαμάντια της παγκόσμιας ζυθυποιίας...???
    Όχι βέβαια, αλλά γιατί να το κουράζω το θέμα...?

    Άντε να 'μαστε πάντα όλοι καλά και να περνάμε ακόμα καλύτερα!!!

    Κάτι μου λέει ότι το επόμενο που κουμπώνει θα είναι made in USA κι όποιος θέλει ακολουθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαπαπαπα ... ΖΗΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ...
    Μαγκες Respect ... Αμφιβαλλω αν αυτα τα πραγματα γινονται και στο εξωτερικο ... Αμφιβαλλω

    Εγω παλι ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω ! Πως γινεται να μπορει ο Mixos να φερνει σπιτι του για τη τρελα του βαρελι Mikkeller και να μη μπορει καμια μπυραρια σε ολοκληρη Θεσσαλονικη !
    Μαλλον δε θελουν και μαλλον ειναι στην κοσμαρα τους ! Εκτος κι αν μου πειτε οτι το βαρελι ηρθε σε εξωφρενικη τιμη ... Τοτε παω πασο!

    Mixos εχεις ξεφυγει για τα καλα φιλε ... Και μονο που εστησες ολο αυτο το σκηνικο.. Ευγε !

    Στην υγεια ολων σας και θα περιμενουμε το επομενο φευγατο βαρελι που θα μπει σε αυτο το σπιτι ! Χρονια σας πολλα και παλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mπραβο ρε καρντασια και μη για αλλη μια φορα δειξατε ποσο μπροστα ειμαστε εμεις οι μπυραματιστες, εχουμε ξεφυγει λεμε ετη φωτος μπροστα. Αν δεν ημασταν και εμεις στο φεστιβαλ της De Molen σιγουρα θα ειχαμε δωσει το παρων. Παντως και εμεις κατι πιναμε εκει που ειμασταν...Χρονια μας Πολλα με πολλα λιτρα ποιοτικης μπυρας...!!!!

    ΥΓ: καλα οι φωτο τα σπανε...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξαιρετικά γενέθλια, αρχοντικά και μπυράτα απ' όλες τις απόψεις.
    Μίχο έχω να το λέω είσαι άρχοντας!
    Πάντα τέτοια βρε παιδιά, να τα εκατοστήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άσε Θανασάκη μου ... χάλια μαύρα και ενίοτε ξανθα λέμε !!! Άει γεροί να 'μαστε να κουμπώσουμε και άλλα τέτοια υπέροχα βαρελάκια ...

    Σπυράκο ... Δε μας χε@#$% λέω εγώ ... Ήπιατε ολα τα διαμάντια μαζεμένα εκεί στη De Molen ...!! αχαχαχα .. Πάντως είμαι βέβαιος πως θα ερχόσασταν πανω αν δεν ήταν το Φεστιβάλ ...

    Lefteris :: αγαπητε ... τιποτε το εξωφρενικο η τιμή του βαρελιού! Ίσα ίσα !
    Μπορώ να σου αναφέρω τουλάχιστον 5 βαρέλια που κυκλοφορούν σε μαγαζιά της Ελλάδος αυτή τη στιγμή που η τιμή τους είναι σαφώς ακριβότερη από αυτό ...
    Για να μην αναφέρω άλλα τόσα και περισσότερα που παίζουν στα ίδια κυβικά από άποψη τιμής και δεν πιάνουν μία μπροστά σε αυτό της Mikkeller! Όλα αγαπητέ χρειάζονται θέληση και καλή διάθεση !!

    Σοφία μου ... να σαι καλά...!! Πιστεύω να φχαρηστήθηκες μπύρα κι εσύ όπως όλοι μας, άλλωστε !!

    Αυτός ο παλιο-Ρούχλας πάντως την τσάκισε την Mikkeller ... αχαχαχαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βλέποντας το φωτογραφικό υλικό παρόμοιων αναρτήσεων του παρελθόντος αλλά και αυτής της ανάρτησης και διαπιστώνοντας πως όλοι και -όλες!- έχετε φωτογένεια, μήπως να το σκεφτείτε να αποκτήσετε και το δικό σας κανάλι στο youtube;
    Γιατί δηλαδή να μην υπάρχουν βιντεάκια με μπυρο-παρουσιάσεις και στα ελληνικά? :)
    Χε, χε πάντα καλά να περνάτε και πάντα με τέτοιο κέφι εύχομαι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτά είναι... Δεν πιστεύω πως θα μπορούσε να γίνει καλύτερα... Χρήστο μου φαίνεται ξεπέρασες ακόμα και τον εαυτό σου :)
    Οι μπυρίτσες τι να πω... διαμαντάκια και με την εξαιρετική φωτογραφική πινελιά του Αντώνη (Respect) τα διαμαντάκια έλαμψαν περισσότερο και θάμπωσαν ακόμα κι όσους άμοιρους και δυστυχείς δεν μπορέσαμε να παραβρεθούμε.

    Χρόνια Πολλά λοιπόν σε όλη την παρέα και εύχομαι η "ζήλια" που αναδείχθηκε σε κάποια απ' τα σχόλια να μεγαλώσει και να είναι και κολλητική, ώστε τέτοιες εκδηλώσεις να 'χουμε πολλές και από περισσότερους, ερασιτέχνες και επαγγελματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αααα... Πιστεύω πως για το φωτογραφικό background του επόμενου μήνα, δεν θα χρειαστεί να ψάξουμε πολύ. Έτσι Αντώνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν και "κατοπιν εορτης" καταφερα να δοκιμασω κι εγω την επομενη της μαζωξης κατι λιγα απο οσο απεμεινε
    Μπυρακλες και οι δυο ...
    Πρεπει να περασατε πολυ ομορφα. Χρησταρα .. κανονισε την αλλη φορα να μη με ενημερωσεις εγκαιρως .. μονο αυτο σου λεω!!

    Χρονια σας πολλα και παλι σε ολους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ε όχι και την τσάκισε την Mikkeller :-/ άφησα και για σας!! :p
    δε μου 'φτασε θέλω κι άλλο!! Άν ο tin-tin δε περάσει να παραλάβει το ταπεράκι Μιχ... κράτα το για μένα :p

    Όντως χάλια που είπε ο Θανάσσης.. μαύρα χάλια που συμπλήρωσε ο Μιχ... τα οποία τα τίμησα δεόντως!!
    Χρόνια πολλά... πάντα τέτοια χάλια.. και του χρόνου ακόμα "χειρότερα"!!

    Σχολιάσατε τις φωτό.. καλές δε λέω.. αλλά λείπουν τα 2 καλύτερα τις βραδυάς (μετά τη Mikkeller βεβαίως βεβαίως).. τα μπιφτεκάκια του Μιχ και τα κασεράκια του fugi :D
    Η σοκολατίνα.. που παραλίγο να φορεθεί καπέλο στον Θανάσση για την υποδοχή που μου επιφύλαξε.. ήταν το 3ο καλύτερο :p

    Dark Chef έχεις δίκιο.. έβλεπα έναν τυπά στο γιουτούμπ να παρουσιάζει την συγκεκριμένη Mikkeller και σκεφτόμουν ακριβώς το ίδιο!!

    Μιχ ετοιμάσου για βιντεοπαρουσίαση... και αν ντρέπεσαι.. θα βάλουμε την Glory στο φακό και συ υποβολεάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Gia akomi mia fora GAMI@@$$#:"TE ekei panw. Mpravo paidakia .... Xronia Polla se olous mas kai elpizw tin epomeni fora pou tha koumposoume na rthw me to "tairi" mou kai gw :D

    Fotos respect!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απιστευτες στιγμες κ εξαιρετικες μπυρες σ'εναν ''αγαπημενο πλεον χωρο'' που παντα μας παει ενα βημα πιο περα.τι να πει κανεις για αυτη την μπαρα?ποσες γιορτες δεν εχει στηριξει?ποσες φιλες δεν εχει κανει δυνατοτερες?ποσες γευστικες ανυσηχιες δεν εχει δοκιμασει?
    ετσι κ τωρα στα πρωτα γενεθλια των ''μπυραματιστων''σταθηκε ακομα μια φορα στο υψος της.Χρησταρα ευχαριστουμε για την αφιερωση, ευγε για την ολη οργανωση,παντα αξιος κ παντα ριζοσπαστικος,ευγε κ σε οσους εδωσαν το παρον,εμεις αρκουμεθα στις φωτο κ σε πλανα για μελλοντικες μας επισκεψεις Βορειοτερα... ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ Κ ΠΑΛΙ ΠΟΛΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. E, re ti ginetai sth mpyraria Stou Mixou! Panta tetoia paidia!

    Mprabo se olous sas kai ''xronia polla''!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά να είστε παίδες με τέτοιες μπυράκλες και τέτοια φοβερή παρέα!

    Υ.Γ. Μίχος τελικά έγραψα κι εγώ. Ελπίζω να ξεμπερδέψω σύντομα από το νησί και να τα πούμε από κοντά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Paris :: Πού ΄σαι ρε παιδάκι μου? Κράτα γερά τα σκήπτρα της μπύρας εκεί στο νησί και με το καλό όταν έρθεις στα πάτρια κανονίζουμε να τα πούμε και από κοντά !!
    Μέχρι τότε ... να περνάς και να περνάμε όλοι καλά ... και ασφαλώς να μπορούμε ακόμη να γευόμαστε ωραίες μπύρες με καλή παρέα και διάθεση !!

    Ρουχ - Ρουχ ... Το βιντεάκι άντε και το γυρίσαμε όπως πρότεινε και αγαπητή μας Dark Chef ... Μας κόβεις για νορμάλ παιδιά ώστε αυτό που θα βγάλουμε να μπορεί να το δει ανθρώπου μάτι?
    Όσο για τη Σοφία... συμφωνώ .. Αυτή θα παρουσιάζει και εμείς θα πίνουμε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι φωτογραφιάρες είναι αυτές!!!Μπράβο στον Αντώνη που χειρίζεται το μπαζούκα που έχει για φωτογραφική μηχανή με περισσή μαεστρία!Ήταν μια αξέχαστη βραδιά,αντάξια των πρώτων γενεθλίων των Μπυραματισμών!!!Εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου χρόνια μας πολλά και πάντα με τέτοιες μπυράκλες ως εορταστική συνοδεία!Ειδικά στους πρωτεργάτες και σημαίες του site ένα μεγάλο μπράβο για όλη αυτή τη δουλειά και το μεράκι που έχουν βάλει στην όλη προσπάθεια διάδοσης του αγαπημένου μας ζύθου!

    Χάρηκα πολύ που γνώρισα πολλούς από εσάς και από κοντά και ανυπομονώ για την επόμενη μαζική σύναξη(ελπίζω όχι εαρινή όπως των αγροφυλάκων)!Είστε όλοι και μαμώ τα παιδιά και γι'αυτό και η παρέα των μπυραματιστών συνεχώς μεγαλώνει και δένεται όλο και περισσότερο.

    Να έχουμε την υγεία μας και να γιορτάζουμε κάθε χρόνο έτσι και ακόμα καλύτερα(πόσο πια???) τα γενέθλια του site και ως ευκαιρία μάζωξης στο περίφημο πλέον Mixos Beer Bar!

    Cheers σε όλη την παρέα και πάντα τέτοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ένας χρόνος πέρασε κιόλας???? Μωρέ μπράααβο... Πάντως δε μπορείτε να πείτε! Καλύτερη γιορτή δε θα μπορούσε να γίνει...

    Και τα 2 βαρέλια εξαιρετικά, χύμα σε ένα γνωστό σε όλους χώρο στα βάθη της Τούμπας... Φιλοξενούμενοι από Αθήνες, Θεσσαλονίκες, Σέρρες, Βόλους... Μεζεδάκια-γλυκάκια εκλεκτά..
    Ε τι άλλο μπορεί να θελήσει κανείς??

    Τα περάσαμε πολύ όμορφα και σίγουρα κάποια αφορμή θα βρούμε για να επαναλάβουμε κάτι αντίστοιχο! Με μεγαλύτερη συμμετοχή και ακόμη πιο ιδιαίτερα βαρέλια!

    Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΜΙΧΟ για τη φιλοξενία της εκδήλωσης στα ιδιαίτερά του!Για όσους ήταν εκεί μαζί μας, οι φωτογραφίες είναι πολλαπλάσιες από τις στιγμές-μπύρας και όλες αποτυπωμένες ανεξίτηλα στη μνήμη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το επόμενο βήμα είναι να ανοίξει επίσημα η μπάρα Μίχος...:) κάποιο υπόγειο συνοδεία τζαζ μουσικής θα του ταίριαζε καλύτερα νομίζω.

    Άντε και στην επόμενη έκπληξη!

    Συνεχίζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή