Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Stockholm Beer and Whisky Festival 2011 :: πολύ "malt" κατάσταση στη Στοκχόλμη !

20 χρόνια κλείνει φέτος το Φεστιβάλ Μπύρας και Whisky στη Στοκχόλμη της Σουηδίας που ξεκίνησε πρώτη φορά το 1992 και οι υπεύθυνοι ευελπιστούν να σπάσουν κάθε ρεκόρ προσέλευσης κόσμου. Πέρυσι πάνω από 34.000 ήταν οι επισκέπτες και τα δυο τριήμερα που διήρκησε το Φεστιβάλ αυτό.


Φέτος οι δυο ξεχωριστές ημερομηνίες είναι οι εξής ::
29 Σεπτεμβρίου 2011 - 1 Οκτωβρίου 2011
και αμέσως την επόμενη εβδομάδα
6 Οκτωβρίου 2011 - 8 Οκτωβρίου 2011

"Welcome to Stockholm Beer & Whisky Festival and Taste Experience. With more than 34.000 visitors 2010, we now look forward towards a new visitor record when we celibrate 20 years anniversary.
Stockholm Beer & Whisky Festival is one of the biggest beer & whisky festivals on the whole world!"


Τοποθεσία :: Nackastrandsmässan, Nacka Strand, Stockholm, Sweden
Διεύθυνση :: Augustendalstorget 6 131 52 Nacka Strand
Διοργάνωση :: Stockholms Öl & Vin AB



Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο διεξαγωγής, το πρόγραμμα, τα εισιτήρια καθώς και τους συμμετέχοντες είτε από το χώρο της μπύρας είτε από το χώρο του Ουίσκι εδώ ακριβώς




Πάντως ο αγαπητός μας Θανασάκης που έχει βαλθεί να γυρίσει φέτος όλες τις πρωτεύουσες των Σκανδιναβικών χωρών, μετά την Κοπεγχάγη της Δανίας, θα δώσει το βροντερό "παρών" και σε αυτό το φεστιβάλ κατά το πρώτο τριήμερο διεξαγωγής του !!

Δεν έχουμε αφήσει Φεστιβάλ για Φεστιβάλ φέτος μου φαίνεται ...

Αθανάσιε μέγα και τρανέ ... καλά να περάσεις και αναμένουμε φωτογραφίες σου για να ζηλέψουμε εμείς οι υπόλοιποι .... !!!



Skål ... !!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου