Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Μπυραματισμοί on Tap:: Γιορτάζοντας ένα χρόνο " στον αέρα" με Mikkeller Beer Geek Breakfast και Straffe Hendrik Tripel ... σε βαρέλι !!

"Αγαπώ την μπύρα. Όχι τόσο αυτή καθεαυτή την υγρή θεά του κριθαριού, που πότε μας εμφανίζεται ξανθιά, πότε κοκκινωπή, πότε καφετιά ή μαύρη, πότε γλυκιά, πότε πικρή, αλλά και κάποιες φορές ξινόγλυκη, όσο τον κόσμο που γυρίζει γύρω της..."


Με αυτές τις πρώτες κουβέντες φίλες και φίλοι ... "βγήκαν στον αέρα" πριν ένα χρόνο ακριβώς οι Μπυραματισμοί ομορφαίνοντας την κοινότητα των bloggers ακόμη πιο πολύ, αφού το θέμα που πραγματεύονται είναι από τη φύση του όμορφο και μαγικό ! 

Ο "Κόσμος της Μπύρας" έχει ιστορία βαριά και πλούσια κι εμείς που μας αρέσει να ζούμε καθημερινά και σε αυτόν τον κόσμο, σεβόμαστε όλη αυτήν την ιστορία και την κουλτούρα του ζύθου και προσπαθούμε καθημερινά να συμπαρασύρουμε κι εσάς σε αυτό το υπέροχο ταξίδι και να σας κάνουμε συνταξιδιώτες αυτής της μαγευτικής εμπειρίας ...



Ένας χρόνος Μπυραματισμοί, λοιπόν και η συντακτική ομάδα των Μπυραματιστών ευχαριστεί από καρδιάς όλους εσάς που καθημερινά συμμετέχετε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι και με την παρουσία σας το κάνετε ακόμη πιο όμορφο και ενδιαφέρον !!
Εμείς από τη μεριά μας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να τροφοδοτούμε την καθημερινότητά σας με ακόμη πιο ενδιαφέρουσες ε-μπυρίες και ακόμη πιο πολλές αποδράσεις σε όλες τις γωνίες του κόσμου ... του μαγικού αυτού Κόσμου της Μπύρας !!


Να είμαστε όλοι μας γεροί -συντάκτες και αναγνώστες- και ποιος ξέρει .. κάποια μέρα ίσως, αυτός ο κόσμος καταφέρει να μας αγκαλιάσει τόσο σφιχτά που να γίνουμε κι εμείς αναπόσπαστο κομμάτι του !


Γιορτάζοντας τα γενέθλιά μας λοιπόν, εδώ στη Βόρεια Ελλάδα, "κουμπώσαμε" 2 εξαιρετικά βαρέλια και είμαστε έτοιμοι από το Σάββατο απόγευμα και μετά ... να σηκώσουμε τα ποτήρια μας και να μας ευχηθούμε "Χρόνια Πολλά" με πολλές πολλές όμορφες συνευρέσεις και μπυροποσίες μέσα στα επόμενα έτη !

Τόπος του Εγκλήματος :: Οικία Μίχου 



Στην Υγειά μας ... 
και 
Χρόνια μας Καλά !!!


το ρεπόρτο θα ακολουθήσει λίαν συντόμως !!

5 σχόλια:

  1. Από τους Μπυραματιστές της Θεσσαλονίκης, που μας έχουν πια συνηθίσει στο να γιορτάζουν όσο πιο έντονα και πρωτότυπα μπορούν, δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο.
    Η αντιπροσωπία των Αθηναίων Μπυραματιστών είναι ήδη επάνω και είμαι σίγουρος πως όλοι μαζί θα γιορτάσετε τα γενέθλιά μας, με τον καλύτερο τρόπο.
    Σάββατο πρωί παιδιά και τι καλύτερο να ξεκινήσετε τους εορτασμούς με μια Beer Geek Breakfast?
    ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ζηλευω..δεν ζηλευω...δεν ζηλευω...
    ειστε κουφαλες ρεεεε....!!!χε,χε
    Οπως παντα οι Βορειοι ειναι κ παλι μπροστα κ δυνατα.ετσι κ τωρα στα γελεθλια μας λενε χρονια πολλα οπως ΜΟΝΟΝ αυτοι ξερουν...
    καλα να περασετε παιδες κ του χρονου ολοι μαζι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είστε τρελοί εσείς οι θεσσαλονικείς!!!! Εσείς και οι γαλατες ένα και το αυτό. Χρόνια πολλά στη ωραία προσπάθεια που κάνετε, στην αξιοζήλευτη παρέα που δημιουργήθηκε και στο πάντα ενδιαφέρον θεματολογιο της σελίδας σας. Εύγε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο ρε παιδια και παντα ετσι, το μονο που στεναχωριεμαι ειναι λογω δουλειας δεν μπορεσα να ερθω να 'δοκιμασω' και εγω!! next time!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή