Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Crazy Donkey on Tap και Μπυραματισμοί στο Ipanema Beer Bar !!


Μια όμορφη, δροσιστική και κυρίως Ελληνική μάζωξη βορείων Μπυραματιστών είχαμε πριν λίγες μέρες εδώ στον Τρίλοφο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο αγαπημένο μας Ipanema beer bar
Αφορμή για αυτήν την καλοκαιρινή συνάντηση στάθηκαν τα 2 βαρελάκια του Τρελο-γάιδαρου που μας ήρθαν από τη Σαντορίνη εξαιρετικά για την περίσταση και όχι μόνο! 


Από τη μεριά μας ένα μεγάλο "Ευχαριστώ" στο Γιάννη Παρασκευόπουλο, ηγητή της Santorini Brewing Company, που έσπευσε αμέσως να μας κάνει το χατήρι και ασφαλώς ένα εξίσου μεγάλο Ευχαριστώ στο Ipanema για την άψογη φιλοξενία της βραδιάς !! Η Νίκη, η Νατάσα και φυσικά ο Γιώργαρος (Skull Splitter) ήταν για μια ακόμη φορά μοναδικοί !!















  












7 σχόλια:

  1. Kai nai, espase h siwph tou Mixou mesokalokaira!! :)

    Poiotikotates mpyres sta barelia & omorfes stigmes stis photos, theloume kai tpt allo?! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αααχ τι ωραία βραδιά.Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τις στιγμές της Τρίτης.Μια βραδιά γεμάτη φίλους,χαμόγελα,μπύρα και καλή μουσική.Ενα τεράστιο ευχαριστώ απο την μεριά μου στον ΜΙΧΟ για όλη την αγωνία και βοήθεια μέχρι τα βαρελάκια να πατήσουν Θεσσαλονίκη και για το πόσο τυχερός είμαι που ένας τέτοιος ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι φίλος μου.ΜΙΧΟ μας ομορφαίνεις τις ζωες μας ρε μάγκα ...
    Ενα ευχαριστώ στον Αντώνη που κάλυψε με το φακό του ,τέλεια ,το event.
    Και ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλους τους φίλους,μπυραματιστές και μη, που παρεβρέθηκαν και έκαναν αυτή την βραδιά να ξεχειλίζει από χαρά και συναισθήματα.
    Εύχομαι σύντομα να καταφέρουμε να οργανώσουμε μια βραδιά για τους απανταχού ανα τον κόσμο Ελλήνες μπυραματιστες.
    Μια βραδιά που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη μας.
    Στην υγειά μας αδέρφια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πάλι καλοπεράσατε κουφάλες! άντε στην υγειά σας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kala pernate ekei sta eksoxas !!!
    Bravo re mages ... poly omorfi i parea sas (opws panta allwste).
    MIXO me geia to mplouzaki xexexe
    Kala oso gia to IPANEMA ti na pw ... katapliktikos xwros o kalokairinos ... ena megalo BRAVO sto GIORGARO ... kai gia to magazi kai gia tis poly wraies mpyrokatastaseis pou ftiaxnei. Ante na doume pote tha rthw kai gw stin omorfi eksoxi???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορεί το καλοκαίρι που μας πέρασε να την απολαύσαμε μετά μανίας (όσοι τυχεροί βρεθήκαμε στην μπυροσύναξη που είχαμε), αυτή τη φορά όμως ο Τρελογαϊδαράκος της Σαντορίνης ήρθε και θα μείνει για τα καλά στα drafts του Ipanema και είναι μεγάλη ευκαιρία να πάτε να την δοκιμάσετε όσοι βορειοελλαδίτες και συγκεκριμένα συμπρωτευουσιάνοι δεν το έχετε κάνει ως τώρα!

    Χθες για μια ακόμη φορά η μπύρα αυτή μας απέδειξε πως είναι σούπερ και στην βαρελίσια εκδοχή της!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω τη δοκιμασα σπιτι (στο Ipanema με ποτισε κατι αλλα εκλεκτα ο Γιωργαρος). Μεσα στις 2-3 καλυτερες Ελληνικες που εχω πιει!! Φοβερη προσπαθεια κ μακαρι να ακολουθησουν και αλλες. Διαβασα κατι για septem i.p.a. Κλεινω με μια προταση για...Χριστουγεννιατικο ντεκορ.Ειναι η φωτο στο προφιλ μου. Και φτηνο (κριση εχουμε) κ να υπαρχει παντα ενα μπουκαλι μπυρας στο γιορτινο τραπεζι!!!! Καλες γιορτες σε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε grilias δεν σου λέω καλές γιορτές γιατί θα τα πούμε από κοντά το βράδυ των Χριστουγέννων.Καλώς όρισες πάντως στην μπυροπαρέα μας !!! Καλό ταξίδι στον μαγικό κόσμο του ζύθου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή