Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Έκθεση Μοντέρνας Τέχνης :: Beer & Art στην Fix Hellas

Μια ομολογουμένως αξιόλογη πρωτοβουλία είναι αυτή που ανέλαβαν η Gallery ART CARGO μαζί με την Ολυμπιακή Ζυθοποιία κι έτσι από τις 25 Νοεμβρίου 2012 και για μια βδομάδα, το Ζυθοποιείο της FIX Hellas θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του την έκθεση Μοντέρνας Τέχνης "Beer & Art" με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών ...
Μπύρα και Τέχνη ακόμη μια φορά, υπό άλλο πρίσμα βέβαια : αυτό της συνεργασίας!


Περισσότερα από 190 έργα, 66 Έλληνες και διεθνείς δημιουργοί !! Μακάρι να γίνονται τέτοιες κινήσεις και συνεργασίες όλο και πιο συχνά !!!

Μια μοναδική συνάντηση 66 δημιουργών έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν οι επισκέπτες της ξεχωριστής έκθεσης μοντέρνας τέχνης «BEER & ART», που διοργανώνει η Άντζελα Δικαιούλια - Gallery Art Gargo, σε συνεργασία με τη FIX Hellas, στις εγκαταστάσεις της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, στη Ριτσώνα. Από την Κυριακή 25 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012, 12.00 – 20.00, μπορείτε να «ξεναγηθείτε» δημιουργικά στην πολυσυλλεκτική αυτή έκθεση με ελεύθερη είσοδο, ξεχωρίζοντας περισσότερα από 190 έργα: ζωγραφικής, γλυπτικής, video art και φωτογραφίας.

Καταξιωμένοι Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες κύρους, δίπλα σε νέους ταλαντούχους δημιουργούς εκθέτουν τα έργα τους στο ζυθοποιείο του ιστορικού ελληνικού brand, «παντρεύοντας» την τέχνη με την μπύρα, σε μια χρονική στιγμή όπου κοινωνικές, πολιτικές και καλλιτεχνικές συνθήκες μας οδηγούν σε μια νέα αισθητική αντίληψη της πραγματικότητας. Αξίζει να σημειωθεί ότι έκθεση «BEER & ART» αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς ομαδικές εκθέσεις, την οποία μπορούν να επισκεφτούν τόσο συλλέκτες και ειδικοί της μοντέρνας τέχνης όσο και οι θαυμαστές της, αποκτώντας μια σφαιρική αντίληψη της σύγχρονης εικαστικής σκηνής. 


Μεταξύ άλλων, συμπεριλαμβάνονται πολλοί εικαστικοί από τη Γερμανία, όπως οι ζωγράφοι Oliver Jordan, Rolf Zimmermann και Thitz, Thomas Βaumgaertel, Moritz Goetze, Bernd Schwarting, έργα των οποίων εκτίθενται σε μεγάλα διεθνή μουσεία, γκαλερί και εικαστικές διοργανώσεις, ο Έλληνας γλύπτης Theodoros Papayiannis, ο Nikos Floros, ο Grammenos Kornelios, η ζωγράφος Ιωάννα Ευθυμίου, oι Theodoros Pantos και Panayiotis Tanimanidis, ο φωτογράφος Vassilis Kalantzis, καθώς και ο καλλιτέχνης Stoian Donev από τη Βουλγαρία.



Τοποθεσία :: Εγκαταστάσεις Ολυμπιακής Ζυθοποιίας - Ζυθοποιείο FIX Hellas : 70ο χλμ. Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, Ριτσώνα, Ευβοίας

Ημερομηνία - Διάρκεια έκθεσης :: Κυριακή 25 Νοεμβρίου-Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Ώρες λειτουργίας :: 12:00 – 20:00, καθημερινές και Σαββατοκύριακα

Πληροφορίες :: 6947 297873

Είσοδος ελεύθερη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου