Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

2013 γευστικές Μπυρο-Ευχές από τους Βόρειους Μπυραματιστές!

Ευκαιρία ζητούσαμε εδώ στη συμπρωτεύουσα για μια ακόμη μεγάλη και όμορφη μπυρο-μάζωξη όλων των ανθρώπων που αγαπούν το ζύθο και την κουλτούρα του εδώ στη Βόρεια Ελλάδα. Παρόλο που οι συναντήσεις των "βόρειων μπυραματιστών" είναι πάντα συχνές πυκνές, σίγουρα είναι διαφορετικό να υπάρχουν αφορμές για συναντήσεις που θα πλαισιωθούν από περισσότερο κόσμο, όπως έγινε εξάλλου και στα 2α γενέθλια των Μπυραματισμών το Σεπτέμβριο που μας πέρασε στην Πρίγκηπο της Θεσσαλονίκης.
Και φυσικά δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη αφορμή για μια τέτοια συνάντηση από την κοπή της ετήσιας βασιλόπιτάς μας !!


Ημέρα :: Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013
Ώρα :: από τις 21.00 
Τόπος :: Ipanema Beer Bar, Τρίλοφος Θεσσαλονίκης

Εκλεκτός φιλοξενούμενος :: ο εξαιρετικός Rasputin της Ολλανδικής De Molen βαρελίσιος για να στολίζει ακόμη περισσότερο την ούτως ή άλλως μπυρο-εκλεκτή μπάρα του Ipanema ...

Η πρόσκληση, όπως πάντα άλλωστε, είναι ανοιχτή σε όλους τους φίλους και φίλες που αγαπούν τη μπύρα και που θα ήθελαν να περάσουν να ανταλλάξουμε ευχές και να τσουγκρίσουμε τα ποτήρια μας παρέα !!!

Ασφαλώς, και ο τυχερούλης της βασιλόπιτας θα παραλάβει το μπυρο-δώρο του που θα είναι μερικές μπυρίτσες από αγαπημένες και εξαιρετικές ελληνικές μικρο-ζυθοποιίες της νησιωτικής Ελλάδας, όπως η Χίος, η Σαντορίνη, η Κέρκυρα !!!

Σας αναμένουμε από κοντά ... 
και μέχρι τότε ...
Εις υγείαν όλων σας !!!!!

1 σχόλιο:

  1. Dynamika vlepo ksekinaei to neo etos gia tous beeramatismous. Tetoies ekdiloseis fernoun kosmo konta sti mpyra & eiste i moni koinotita mpyras stin Ellada pou kanete tetoies monadikes sygkentroseis.Kala na perasete & theloume fotoreportaz. O Rasputin ola ta lefta & bravo sto Ipanema kai pali.

    ΑπάντησηΔιαγραφή