Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Ένας χρόνος Hoppy Pub και κοπή πίτας Μπυαραματισμών εν Θεσσαλονίκη του Αγίου Βαλεντίνου ανήμερα ...


Όπως παραδοσιακά συμβαίνει τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος μέσα του Φλεβάρη οι Μπυραματιστές εδώ στα Βόρεια θα κόψουμε την πολυαναμενόμενη βασιλόπιτά μας (πάντα δια χειρός Hoops3 και φυσικά του Στελάκομ) ... !!!

Φέτος βέβαια θα έχουμε διπλό εορτασμό αφού η αγαπημένη μας Hoppy Pub κλείνει στις 14 του μήνα ένα χρόνο ζωής. Ένας χρόνος που άλλαξε εντελώς την έννοια μπύρα στο κέντρο της πόλης μας, αφού η Hoppy Pub μεσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει τρόπος ζωής εδώ στη Θεσσαλονίκη και ασφαλώς κατάφερε να μεγαλώσει τη φήμη της και να εδραιωθεί για τα καλά και πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας, αφού φιγουράρει πλέον -απολύτως δίκαια- ανάμεσα στις καλύτερες μπυραρίες της Ευρώπης.

Όσοι δίνετε κάθε χρόνο το "παρών" στην κοπή της πίτας μας, γνωρίζετε ασφαλώς ότι θα υπάρχουν για εσάς και φέτος εξαιρετικά βαρέλια και μπουκάλια στη διάθεσή σας για δοκιμή και φυσικά τα γνωστά δώρα του τυχερού/ τυχερής που θα βρει το φλουρί ...

Σας αναμένουμε λοιπόν στο γνωστό στέκι μας το  Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 20.30 και μετά να τα ξαναπιούμε, να περάσουμε σούπερ και φυσικά να ευχηθούμε από κοντά "χρόνια πολλά" στην αγαπημένη μας Hoppy Pub και στον φίλο μας και μπυραματιστή Γιώργο με την ευχή ότι ακόμη δεν έχουμε δει τα καλύτερα. Γιατί σίγουρα αυτά τα φοβερά και τρομερά που είδαμε ήδη μέσα στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της Hoppy Pub ήταν μόνο η προθέρμανση για τη συνέχεια !!

Στην Υγειά μας .. Ραντεβού από κοντά το Σάββατο !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου