Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Βασιλόμπυρα Beeramatismoi @ Local Pub



Γι’ άλλη μια χρονιά κόψαμε την ετήσια πιτούλα μας εδώ στην πρωτεύουσα. Μ΄αυτό το γλυκό και τόσο χαλαρό αφισάκι του φίλου μας του MONK (μέχρι και ο Μένιος έκραξε :P)μαζευτήκαμε όλοι παρεούλα και περάσαμε καλά. Δυστυχώς το φιλαράκι μας ο Chalice δεν τα κατάφερε να παραβρεθεί αλλά ελπίζουμε πριν φύγει και πάλι να πιούμε καμιά γουλιά παρέα.

Επίσης να ευχαριστήσουμε την Local Pub και όλο το crew της για την υπομονή τους και όλη την βοήθεια για το event. Όσο για το Big Boss Φώτη ένα ακόμα ευχαριστούμε για την πιτούλα προσφορά του και φυσικά για το δωράκι που έβαλε στο φλουρί μας. Ελπίζω να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου ακόμα πιο πολλοί.
Τρέχοντας λοιπόν παραδίδουμε την σκυτάλη στους Βόρειους Μπυραματιστές (αν και το κύμα των Αθηναίων θα είναι ισχυρό) και για την δική τους πιτούλα. Ταυτόχρονα έχουμε και την επίσημη έναρξη της Hoppy Pub οπου ευχόμαστε καλές δουλειές και οι βόρειοι μπυραματιστές να την κατακλύζουν συνεχώς!!!
Στην ΥΓΕΙΑ σας!!!

3 σχόλια:

  1. Επειδή το ξέχασα να πω και ενα ευχαριστώ στο Θανασάκη μας για τα 2 διαμαντια που μας έφερε και δοκιμάσαμε. Στην Υγειά σου Θανάση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Νικολάκη, αλλά πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον Σπυράκο μας... η Parabola ήταν δικιά του...

      Πάντα τέτοια!!!

      Διαγραφή
    2. AAA συγνωμη, γραψε λάθος. Ευχαριστούμε Σπυρακο!!!

      Διαγραφή