Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Επίλεκτον Beer House στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκης

Είχα πολύ καιρό να αναφερθώ συγκεκριμένα ( και με το γνωστό τρόπο που συνήθιζα παλιά) σε κάποιο μπυρομάγαζο της πόλης μας! Ας το κάνω λοιπόν με το νέο έτος!!


Πριν καμιά δεκαριά μέρες άνοιξε τις πόρτες του στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης ( Αιγύπτου 6)  ένα ακόμη όμορφο μπυροπόστο! Το Επίλεκτον Beer House, ένα beer bar με πινελιές "κλασσικής μπυραρίας" ταυτόχρονα να υπάρχουν στο background !


Η περιοχή πλέον έχει μετατραπεί σε μπυρο-στέκι αφού όλο και περισσότερες μπυραρίες και beer-bars ανοίγουν μέσα και δίπλα στα λαδάδικα τελευταίως, δίνοντας μια νέα μπυρο-αύρα στους συμπρωτευουσιάνους, σε ένα μέρος που μέχρι πριν 2 χρόνια η μόνη μπυραρία που υπήρχε από το 1990 ήταν αυτή του Ζύθου!


Όμορφο και κυρίως ζεστό και φιλικό περιβάλλον με μια πολύ όμορφη ξύλινη μπάρα, 7 μασίνια (προς το παρόν), πολλές ετικέτες σε μπουκάλια, ωραία και γουστόζικη μουσική, πολύ καλά και πρωτότυπα πιάτα, εξυπηρετικότατο και φιλικότατο προσωπικό που συνεχώς προσπαθεί να καλύψει τις ανάγκες του πελάτη, αλλά και εξαιρετικές τιμές για αυτά που προσφέρει!




Ευχόμαστε όχι μόνο να διατηρήσει αυτό το υψηλό επίπεδο παροχών και υπηρεσιών που έχει δείξει από τις πρώτες κιόλας ημέρες λειτουργίας του, αλλά να το ανεβάσει ακόμη πιο πολύ!
Έχουμε ανάγκη από μπυρο-πόστα σαν και αυτό και θεωρώ πως από τα πρώτα δείγματα γραφής που έχουμε, η συνέχεια θα είναι εξίσου δυναμική, τίμια και ποιοτική όπως με την αρχή !
Εξάλλου, ο κόσμος της Θεσσαλονίκης έδειξε από νωρίς να στηρίζει αυτή την πολύ καλή προσπάθεια και θεωρώ πως οι ιθύνοντες του μαγαζιού το έχουν πάρει γραμμή και είναι έτοιμοι να προσφέρουν πολλά περισσότερα !!


Εμείς από αυτό εδώ το βήμα ευχόμαστε Καλή συνέχεια σε αυτήν την προσπάθεια - και όχι καλή αρχή, γιατί θεωρώ πως αυτή ήδη έχει γίνει - και ελπίζουμε το Επίλεκτον να ανταποκριθεί επάξια στις απαιτητικές ( κακά τα ψέμματα) ανάγκες του μπυρο-φιλικού κοινού της Θεσσαλονίκης!


Πάντως, αν και ο Γιώργος με το Ipanema beer-bar στον απομακρυσμένο Τρίλοφο, βρίσκονταν στο κέντρο της πόλης ... τότε θα είχαμε ένα αχτύπητο team μπυραριών στη Θεσσαλονίκη από κάθε άποψη !


Καλή Χρονιά σε όλους τους μπυρο-πότες αυτής της όμορφης πόλης που λέγεται Θεσσαλονίκη και που όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι ... δεν πρόκειται ποτέ να παρέμβουν αλλοιώνοντας την ομορφιά και την μοναδική της αύρα !!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 22/01/2012



4 σχόλια:

  1. Καλή αρχή εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου,στα παιδιά του ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ.Δεν κατάφερα να το επισκεφθώ ακόμα,λόγο φόρτου εργασίας,αλλά θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία.Το όνομα του συζητιέται με κολακευτικά σχόλια στους κύκλους των μπυρόφιλων της πόλης μας,και αυτό προφανώς είναι δικαιολογημένο αν κρίνω από την παρουσία του Επίστημου εκεί.Τις καλύτερες ευχές για δυναμική παρουσία στον χώρο της ποιοτικής μπύρας,στους φίλους μας του ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ,από όλη την οικογένεια του ΙΡΑΝΕΜΑ.Εχουμε ανάγκη από ανθρώπους που αγαπύν την μπύρα και την κουλτούρα της,και δεν την βλέπουν απλά σαν μόδα της εποχής και ευκαιριακό κέρδος.Beer on brothers !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα είμαι φειδωλός!

    Εξαιρετικά πιάτα, ωραία μουσική (στα γούστα μου), παρεϊστικο περιβάλλον, άμεση εξυπηρέτηση!

    Απλά στέκι! Καλή αρχή στα παιδιά

    Έχει τα φόντα εξέλιξης σε ένα απο τα must μπυρομάγαζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΥΡΑ-ματιζόμαστε στα DRAUGHTS με :

    BRUGSE ZOT BLONDE
    WATERLOO DOUBLE
    STRAFFE HENDRIK 11 QUADRUPEL και
    KONING LUDWIG WEISSBIER !

    Επιμέλεια Μπουφέ : Χρήστος & Μάκης Μανιάτης

    Μπήκε και το αφισάκι παραπανω στο κυριο μερος της δημοσιευσης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή