Επικοινωνία - Κανονισμοί - Όροι Χρήσης

Καλώς ήλθατε στους Μπυραματισμούς, ένα βήμα έκφρασης γύρω απ' την ποιοτική μπύρα και την κουλτούρα της, στο ελληνικό διαδίκτυο. 

Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας; Έχετε κάποιο σχόλιο ή κάποια πρόταση; Έχετε κάποιο άρθρο που θέλετε να δημοσιεύσουμε; Στείλτε το στο e-mail
και θα δημοσιευθεί, αρκεί να ικανοποιεί κάποιες βασικές αρχές:

·         Να αφορά την ποιοτική μπύρα και την κουλτούρα της και να συνάδει με το ύφος του blog.
·         Να είναι δικό σας κείμενο ή αν μέρος του είναι αναδημοσίευση από άλλη πηγή, αυτή η πηγή θα πρέπει ν’ αναφέρεται και ονομαστικά και με link. Δεν πρέπει ν’ αναδημοσιεύουμε αυτούσια κείμενα ή φωτογραφίες για τα οποία στην πηγή τους τίθεται θέμα πνευματικών δικαιωμάτων.
·         Να σέβεστε τους κανόνες του blog (βλέπετε παρακάτω) 

Σας ενδιαφέρει να αρθρογραφειτε συστηματικά, ως κύριος συντάκτης του blog; Να μας το πείτε και θα σας στείλουμε προσωπική πρόσκληση. Σχόλια μπορείτε ν’ αφήνετε έτσι κι αλλιώς σε κάθε post. Παρακαλούμε όμως να μην χρησιμοποιείτε το χώρο των σχολίων για άσχετους λόγους. Όποια ερώτηση θέλετε να θέσετε στους «Μπυραματισμούς», όποια πρόταση θέλετε να κάνετε, όποια πληροφορία έχετε να δώσετε, όποιο παράπονο ή καταγγελία, παρακαλούμε να την στέλνετε στο παραπάνω e-mail, ώστε αυτή να δημοσιοποιηθεί στο blog απ’ τους διαχειριστές. Μπορείτε ακόμη να το κάνετε μέσω του shout box, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα την δούμε σίγουρα.Κανόνες
Είτε είστε συντάκτης, είτε επισκέπτης που παρακολουθεί και θέλει ν΄ αφήσει κάποιο σχόλιο, υπάρχουν κάποιοι κανόνες που πρέπει ν’ ακολουθούμε στους «Μπυραματισμούς»

·         Πρωτότυπες δημοσιεύσεις
·         Αναφορά πηγών για αναδημοσιεύσεις
·         Αναφορά πηγών για φωτογραφίες
·         Προσοχή και υπευθυνότητα όταν κατηγορούμε πρόσωπα και καταστάσεις.
·         Περιορισμός greekglish και κεφαλαίων γραμμάτων.
·         Κόσμιες εκφράσεις σε post και σχόλια.
·         Αποφυγή προσωπικών αντιπαραθέσεων.

Οι δημοσιεύσεις είναι προσωπικές απόψεις και πνευματική ιδιοκτησία των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την ευθύνη αυτών που γράφουν. Σε περιπτώσεις που θίγονται προσωπικότητες ή συμφέροντα, από τις απόψεις των συντακτών, οι οποίες όμως δεν στοιχειοθετούνται ή στηρίζονται σε τυχαία γεγονότα, οι διαχειριστές του blog μπορούν να επέμβουν είτε σχολιάζοντας, είτε σε σοβαρότερες περιπτώσεις διαγράφοντας το σχετικό δημοσίευμα ή σχόλιο.

Οι συντάκτες οφείλουν να έχουν ενεργή την ειδοποίηση για σχόλια στα δημοσιεύματά τους. Εφόσον ένας συντάκτης κρίνει πως πρέπει να σβήσει κάποιο σχόλιο σε δημοσίευσή του (πλην υβριστικών σχολίων), ή ολόκληρη τη δημοσίευσή του, θα πρέπει να ενημερώνει τους διαχειριστές.

Σχετικά με το chat-box
To chatbox που χρησιμοποιούμε μπορεί να το παρακολουθεί ο καθένας. Για να μπορέσει όμως να συμμετέχει κάποιος στη συζήτηση, πρέπει να συνδεθεί στο chatroll.com και να δημιουργήσει ένα λογαριασμό. Αυτό γίνεται για να αποφεύγουμε την συστηματική ανωνυμία και τις ανεύθυνες εγγραφές. Η συγκεκριμένη έκδοση δεν έχει περιορισμό στα μηνύματα, αλλά επιτρέπει μέχρι 10 χρήστες ταυτόχρονα. Σας παρακαλούμε να τηρείτε τους προαναφερόμενους κανόνες του blog και για τις εγγραφές σας στο chat.

 
Επισκέπτεστε συχνά τη σελίδα με τους Κανονισμούς, για τυχόν αναθεωρήσεις - προσθήκες. Τελευταία αναθεώρηση: 20 Οκτωβρίου 2010.