Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013

Γαστρονόμος, Βραβεία 2013 :: Septem - 7 γεύσεις, μία μπίρα

Τα ετήσια βραβεία του Γαστρονόμου ανακοινώθηκαν χθες για το έτος 2013.

Στο χώρο του Ποτού, η αγαπημένη μας Septem Microbrewery ήταν αυτή που διακρίθηκε για τις εξαιρετικές ετικέτες της.

Ο Γιώργος Δρακόπουλος, Διευθυντής Συνδέσμου Τουριστικών επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), απονείμει στον Σοφοκλή Παναγιώτου το Βραβείο Ποτού για την εταιρία «Septem».


Μια μπίρα με ξεχωριστή γεύση για κάθε ξεχωριστή μέρα της εβδομάδας.
Εξ ου και το όνομα Septem - επτά. 
Μια επιχείρηση που μπόρεσε να διακριθεί σε χρονικό διάστημα μόλις τεσσάρων χρόνων. 
Η Septem είναι μια ελληνική ζυθοποιία η οποία από το 2009 παράγει φρέσκια, μη παστεριωμένη μπίρα, στο Ωρολόγιο Ευβοίας. Πίσω από το εγχείρημα βρίσκονται δύο αδέλφια: ο Σοφοκλής, οινολόγος, και ο Γιώργος Παναγιώτου, οικονομολόγος. Οι δυο τους κατάφεραν μέσα σε 4 χρόνια να δημιουργήσουν ένα ισχυρό ελληνικό brand. Όχι τυχαία.
Οι μπίρες τους παράγονται με ολόκληρα φύλλα λυκίσκου χωρίς θερμική κατεργασία, σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 700 τ.μ. ∆ιαθέτουν εμφιαλωτική μηχανή με δυνατότητα πλήρωσης 2.250 φιαλών την ώρα και άρτια εξοπλισμένο χημικό εργαστήριο. Με κύκλο εργασιών που παρουσίασε φέτος άνοδο 75% σε σχέση με πέρυσι, με διανομή σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, σήμερα αποτελούν παράδειγμα υγιούς ελληνικής επιχείρησης.


Δείτε ολόκληρο το άρθρο ::

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου