Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ATHENS BEER FESTIVAL 2013, Σ.Ε.Φ. No comments ... just ενΙλΗκίωση !


Ήταν να μην ενηλικιωθεί η περιβόητη εδώ και τόοοοοσα χρόνια Γιορτή ΜπΙρας !! Τώρα που μετά από 13 χρόνια ενΙλΗκιώνεται -σύμφωνα με τους διοργανωτές- καιρός να αλλάξει όνομα και να γίνει Athens Beer Festival 2013 !!



29 Αυγούστου 2013 - 11 Σεπτεμβρίου 2013
Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ( Σ.Ε.Φ.)

Σύμφωνα με το παρακάτω ... Πέμπτη 29 Αυγούστου στις 18.00 θα είμαστε όλοι στις επάλξεις και θα αναμένουμε το χαρμόσυνο συμβάν !! Εσείς ??

ΕΙΣΟΔΟΣ : 
ΚΥΡΙΑΚΗ με ΠΕΜΠΤΗ 8 ευρώ 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ 10ευρώ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση της 13ης γιορτής Μπίρας η οποία πλέον μετονομάζεται σε Athens Beer Festival (ABF). Το ABF θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά σε νέο επιβλητικό χώρο, τον εξωτερικό χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας απο 29 Αυγούστου μέχρι 11 Σεπτεμβρίου.
Παρόλο που η Μπίρα θεωρείται προϊόν κατεξοχήν της Βόρειας Ευρώπης όπου και πραγματοποιούνται τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ Μπίρας( Octoberfest, the British Beer Festival) Η Ελλάδα και ειδικότερα η Αθήνα αποτελεί το ιδανικότερο περιβάλλον για να οργανωθεί ένα διεθνές Φεστιβάλ Μπίρας. Η Ελλάδα αποτελεί ήδη τουριστικό πόλο έλξης για τους λαούς με τη μεγαλύτερη κατα κεφαλή κατανάλωση Μπίρας όπως Γερμανοί, Άγγλοι, Βέλγοι, Ρώσσοι κλπ. Το κλίμα της Ελλάδας και ειδικότερα της Αττικής αποτελεί ίσως το κυριότερο παράγοντα προσέλκυσης επισκεπτών απο το εξωτερικό οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές τους σε συνδυασμό με ενα φεστιβάλ Μπίρας που θα προσθέσει ιδιαίτερη υπεραξία στις διακοπές τους.
Ετσι μια ´ηδη πετυχημένη γιορτή Μπίρας που συγκεντρωνει περισσότερους απο 35,000 επισκέπτες μονο απο την Ελαδα μεταμορφώνεται σε ενα διεθνές Φεστιβάλ συνάντησης οπαδών της ποιοτικής Μπίρας όπου επισκέπτες απο όλη την Ευρώπη θα συνδυάσουν για δύο εβδομάδες διακοπές και γνωριμία με την Αθήνα με μπίρες απο όλο τον κόσμο, ζωντανό μουσικό πρόγραμμα και διασκέδαση όπως και φαγητό μέχρι τελικής πτώσεως.
Οπως κάθε χρόνο οι μεγαλύτεροι παραγωγοί και εισαγωγείς Μπίρας με πάνω απο 150 ετικέτες Μπίρας θα παρελάσουν σε συνδυασμό με τις καλλύτερες Μπιραρίες θα προσφέρουν μια γεύσηγνωστικη πανδαισία που θα συνδυαστεί με live πρόγραμμα που θα συμμετέχουν δεκάδες καλλιτέχνες και γκρουπς που θα πλαισιώσουν τις μοναδικές νύχτες του Φεστιβάλ. Καινούρια στοιχεία απο φέτος θα είναι η ειδική παρουσίαση των ελληνικών Μυκροζυθοποιιών σε συνδυασμό την παρουσίαση παραδοσιακών τοπικών ελληνικών γεύσεων, η πώληση πακέτων που θα συνδυάζουν Φεστιβάλ, διακοπές και ξενάγηση/γνωριμία με την Αθήνα, η πώληση πακέτων συμμετοχής VIP σε φανατικούς επισκέπτες και άλλες εκπλήξεις.
Περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις απο το www.athensbeerfest.com.

Υπεύθυνος επικοινωνίας Athens Beer Festival
Γιώργος Κωνσταντινίδης



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 
23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013


Σας ενημερώνουμε ότι η διοργάνωση μπορεί και έχει το δικαίωμα της μερικής ή ολικής τροποποίησης του καλλιτεχνικού προγράμματος χωρίς προγενέστερη ενημέρωση. Γι'αυτό τον λόγο να ενημερώνεστε τακτικά από την παρούσα σελίδα του Facebook και το επίσημο site της Γιορτής http://www.abf.gr/ 

Εκ της διοργάνωσης 

Άγγελος Καλόφας



κάντε κλικ στη φωτογραφία για να δείτε καλύτερα ... 
μην χάσετε κάποιον καλλιτέχνη κι έχουμε το κρίμα στο λαιμό μας ... !!


6 σχόλια:

  1. Δηλαδη σκοπιμα το εγραψαν ετσι; Τι θελει να πει ο ποιητης δεν το πιανω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποφάσισαν να ξεκινήσουν τη διοργάνωση από τόσο νωρίς;;; Ή αρρώστησε ο διοργανωτής ή κάτι κοσμοϊστορικό συνέβη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βγηκαν και περισσότερες πληροφορίες μέσω της σελίδας στο Facebook ... 29 Αυγούστου με 11 Σεπτεμβρίου ...

    Έγινε ανάλογη ενημέρωση στην αρχική δημοσίευση στο τέλος ... ριξτε μια ματια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βγήκε και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα για όσους/όσες ενδιαφέρονται ....

    Έχει προστεθεί το ανάλογο αφισάκι στο τέλος της δημοσίευσης παραπάνω ::

    Σας ενημερώνουμε ότι η διοργάνωση μπορεί και έχει το δικαίωμα της μερικής ή ολικής τροποποίησης του καλλιτεχνικού προγράμματος χωρίς προγενέστερη ενημέρωση. Γι'αυτό τον λόγο να ενημερώνεστε τακτικά από την παρούσα σελίδα του Facebook και το επίσημο site της Γιορτής http://www.abf.gr/
    Εκ της διοργάνωσης
    Άγγελος Καλόφας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξέρω για εσάς αλλά γουστάρω zumba.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΣΟΔΟΣ : ΚΥΡΙΑΚΗ με ΠΕΜΠΤΗ 8 ευρώ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ευρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή