Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Νέα διάκριση για την Κερκυραϊκή Ζυθοποιία ... με την Corfu Ionian Porter


Θυμάστε που η Κερκυραϊκή Ζυθοποιία μας εκπροσώπησε στο International Real Ale Festival 2013 στο Wetherspoon της Μ. Βρετανίας? 

Είχαμε και διάκριση αγαπητές φίλες και φίλοι ... Ο λόγος για την Ionian Coffee Porter !!
Εύγε !! στο νησί των Φαιάκων και στον κύριο Σπύρο Καλούδη !! 


Στις τρεις καλύτερες μπύρες του κόσμου φιγουράρει η κερκυραϊκή μπύρα Corfubeer, στον φετεινό μεγαλύτερο διεθνές φεστιβάλ μπύρας στην Βρετανία. Ψυχή της ζυθοποιίας ο ιδρυτής της Σπύρος Καλούδης, μας μιλάει για τη μεγάλη επιτυχία της μπύρας του και μας εξηγεί, γιατί όση και αν παράγει...δεν φτάνει να καλύψει τη ζήτηση. Η τεσσάρων ετών εταιρεία γνωρίζει αλματώδη ανάπτυξη αδιαφορώντας για την κρίση.

-Είναι η μπύρα σας μια από τις τρεις καλύτερες μπύρες στον κόσμο...
Πώς προέκυψε η διάκρισή σας στην αγγλική αγορά; 

Επισήμως τα αποτελέσματα δεν ανακοινώθηκαν ακόμη...Μας είπαν ότι είμαστε στις πρώτες θέσεις...Πρόκειται για το δημοφιλές φεστιβάλ για τους λάτρεις της μπύρας, το International Real Ale Festival 2013 που διοργανώνει η μεγαλύτερη αλυσίδα pub της Βρετανίας Wetherspoon. Η Wetherspoon επέλεξε την Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιία μεταξύ 50 ζυθοποιείων, ως ένα από τα 8 διεθνή ζυθοποιία, που φιλοξένησε για να προσφέρει την μπύρα τους στους χιλιάδες επισκέπτες του με στόχο να την δοκιμάσουν και να τη βαθμολογήσουν. Οι καταναλωτές δοκιμάζουν για 18 μέρες και σχολιάζουν τις μπύρες και καταγράφονται οι εντυπώσεις τους. 

Εδω και δύο εβδομάδες, μέχρι τις 21 Απριλίου η Ionian Coffee Porter της Κερκυραϊκής, με την ελληνική σημαία στην ετικέτα της, βρέθηκε και δοκιμάστηκε σε περισσότερα από 900 σημεία της αλυσίδας Wetherspoon σε ολόκληρη τη Βρετανία. Ακολουθούν συνεντεύξεις με τους καταναλωτές και βγαίνουν τα αποτελέσματα.

Διαβάστε όλη τη δημοσίευση : 

2 σχόλια:

  1. Πάντα τέτοια για τις μικρές μας ζυθοποιίες.
    Άντε να αρχίσει και εδώ αυτή η πολυπόθητη ανάπτυξη της ποιοτικής μπύρας.
    Ελπίζω να μην έρθει όπως πάντα και αυτό τελευταίο στην Ελλάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους!!! Τι Blog μοδας και ομορφιας??? Αυτό είναι που πάντα ψάχναμε!!! Χεχχεεε!!!!
    ΜΠΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    Συγχαρητηρια στην Κερκυρα-αγαπαμε!
    chicates.blogspot.gr
    σε περιμένουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή