Θυμάστε τους
Three Philosophers της Ommegang; Καιρός να γνωρίσετε μία ακόμη ετικέτα
της αμερικάνικης ζυθοποιίας που ειδικεύεται στις μπύρες της βελγικής σχολής. Ο
λόγος για την
Abbey Ale,
μία
abbey dubbel με περιεκτικότητα σε αλκοόλ
8.5% α.φ. και
20 βαθμούς
IBU, η οποία μάλιστα είναι η
πρώτη μπύρα που ζύμωσε η
Ommegang.
Η παλιά (πάνω) και η νέα (κάτω) ετικέτα της Ommegang Abbey Ale
Πρόκειται για μία πλούσια σε γεύση και ιδιαίτερα αρωματική abbey-style ale, η οποία ζυμώνεται με 4
διαφορετικά malts (Pils, amber, Munich, aroma), 2 ποικιλίες λυκίσκου (Styrian Golding, Spalt Select) και 5 διαφορετικά
μπαχαρικά (κολίανδρο, κύμινο, γλυκιά φλούδα πορτοκαλιού, γλυκάνισο, γλυκόριζα).