tag:blogger.com,1999:blog-4806548240155390422.post976332032518805348..comments2022-04-05T19:48:46.095+03:00Comments on μπυραματισμοί: Μαρμελάδα με Guinness παραγγελιά για τον Άγιο Πατρίκιο μέσα σε μια Σκοτεινή Κουζίνα! Saint Patrick Vs Dark Chef ...Unknownnoreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4806548240155390422.post-7380638589567963052012-03-28T12:23:47.556+03:002012-03-28T12:23:47.556+03:00@ Chalice έβαλα μπαχαρικά που νομίζω μπορούν να αν...@ Chalice έβαλα μπαχαρικά που νομίζω μπορούν να ανιχνευτούν κάπως στα αρώματα της συγκεκριμένης μπύρας. Γι' αυτό πρόσθεσα και σταφίδες, επειδή υπάρχει και αυτή η χαρακτηριστική αίσθηση μαύρης σταφίδας/δαμάσκηνου.<br />Πριν το παγωτό, θα βάλω μια συνταγή για ένα γλυκό ψυγείου με Septem!<br /><br />@ rouhlas την ίδια γνώμη έχω κι εγώ, μια χαρά πίνεται η μπύρα και στις 8 και στις 9 το πρωί! :)<br />Τώρα για να βρεις κάτι παρόμοιο στην ελληνική αγορά, δύσκολο το βλέπω. Στην ξένη όμως μπορεί και να υπάρχει κάτι ανάλογο! Μήπως μετά την ανακάλυψη της θρυλικής Närke Kaggen StormaktsPorter, το ανακαλύψεις εσύ κι αυτό? :)<br /><br />@ lefteris αυτή η Guinness έχει αρκετά βελγικά στοιχεία, αξίζει να τη δοκιμάσεις και δεν είναι και δύσκολο να βρεθεί!<br />Στη δική μου σκοτεινή κουζίνα εκτός από φούρνους που ψήνουν και τσουκάλια που βράζουν, υπάρχει συνήθως και κατάλληλη μουσική υπόκρουση! :)<br /><br />υ.γ. Πραγματικά είναι εντυπωσιακή η εισαγωγή/παρουσίαση του Μίχου και τον ευχαριστώ πολύ (και ξανά!) για τα τόσο κολακευτικά λόγια! <br />Αν και -μεταξύ μας- νομίζω πως τα παραλέει, δεν έκανα και τίποτα τόσο φοβερό! :)paraxeno pirounihttps://www.blogger.com/profile/06056674053075686215noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4806548240155390422.post-36724562078522292122012-03-28T06:07:26.442+03:002012-03-28T06:07:26.442+03:00Αν οι σκοτεινες συνταγες ειναι τοσο πρωτοτυπες και...Αν οι σκοτεινες συνταγες ειναι τοσο πρωτοτυπες και φευγατες τοτε κλειστε με σε μια σκοτεινη κουζινα και αφηστε να δοκιμαζω χωρις να βλεπω τι τρωω<br />Δεν ειμαι και μεγαλος φαν της μαρμελαδας αλλα αυτο θα το δοκιμαζα με τα 1000 γιατι ειμαι φαν των γλυκισματων<br />Επεισης οι flogging molly στο τελος κολλανε σα να ναι μερος της συνταγης<br />παντως ομολογω οτι αυτη τη Γκινες δεν την εχω δοκιμασει! συγχαρητιτηρια στην σεφ !lefterishttps://www.blogger.com/profile/16423280097462033573noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4806548240155390422.post-57863831947356938382012-03-27T21:56:08.268+03:002012-03-27T21:56:08.268+03:00Εγώ από την άλλη έχω πιεί ουκ ολίγες φορές μπύρα σ...Εγώ από την άλλη έχω πιεί ουκ ολίγες φορές μπύρα σε καφετέρια στις 8-9 το πρωί... μια χαρά μου κάθεται η μπύρα στο πρωινό :p<br /><br />Οπότε αυτή τη μαρμελάδα θα την εκτιμούσα ιδιέταιρα!! (οκ η ωραία περιγραφή μ' έκανε να την λιμπιστώ το παραδέχομαι :p )<br /><br />Δε τολμώ όμως να δοκιμάσω να την φτιάξω γιατί όσες φορές καταπιάστηκα με κουζίνα και μαγειρέματα.. μόνο φωτιά που δε πήρε η πολυκατοικία!!<br />Άρα θα περιμένω μπας και κάποια στιγμή πετύχω κάτι παρόμοιο στην αγοράrouhlashttps://www.blogger.com/profile/10446479780902182251noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4806548240155390422.post-70758919117616970642012-03-27T20:36:07.287+03:002012-03-27T20:36:07.287+03:00Μια και είμαι απ' αυτούς που μέχρι τώρα ισχυρί...Μια και είμαι απ' αυτούς που μέχρι τώρα ισχυρίζονταν πως μπύρα και πρωινό δεν πάνε, μάλλον έτσι όπως μας το θέτει η Dark Chef θα πρέπει να το ξαναδώ το θέμα :)<br /><br />Πολύ ενδιαφέρουσα και η επιλογή της belgian style Guinness για τη μαρμελάδα, που είναι κι απ' τις σταθερές αγοραστικές επιλογές μου. Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο θ' αναδειχθεί περισσότερο η γεύση της μπύρας αν μειώσεις τα μπαχάρια... έτσι κι αλλιώς, πόσες φορές κι εμείς δεν ανακαλύπτουμε μπαχάρια στη γεύση ιδιαίτερα των βελγικού στυλ μπυρών; <br />Πάμε φουλ για μπυροπαγωτά τώρα :DChalicehttps://www.blogger.com/profile/15456515454339326549noreply@blogger.com