tag:blogger.com,1999:blog-4806548240155390422.post8907267324428922643..comments2022-04-05T19:48:46.095+03:00Comments on μπυραματισμοί: PALO SANTO MARRON – ΤΟ ΙΕΡΟ ΔΕΝΔΡΟ (brown ale)Unknownnoreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-4806548240155390422.post-86892189394162236172014-03-17T13:50:17.087+02:002014-03-17T13:50:17.087+02:00Πω πω μου τρέχουν τα σάλια!!
Καλά έκανα και την π...Πω πω μου τρέχουν τα σάλια!! <br />Καλά έκανα και την παράγγειλα τελικά!!!<br />Άλλh μια πολύ ωραία παρουσίαση. Μπράβο!Evivahttps://www.blogger.com/profile/17196901053070447391noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4806548240155390422.post-64961781722861743322014-03-16T19:44:31.440+02:002014-03-16T19:44:31.440+02:00Η αλήθεια είναι ότι είχα αποφασίσει να σταματήσω τ...Η αλήθεια είναι ότι είχα αποφασίσει να σταματήσω τις παρουσιάσεις, αλλά οι μπύρες του Sam με... ξεπέρασαν. Δοκίμασα άλλη μια της Dark Horse που θέλω να την παρουσιάσω και μετά θα αποσυρθώ και πάλι. :)<br />Σ' ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Περιμένω παρουσιάσεις από σένα! :)SofiaXhttps://www.blogger.com/profile/05596725125437792626noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4806548240155390422.post-8645032283881713782014-03-16T19:43:00.958+02:002014-03-16T19:43:00.958+02:00ο δαίμων του τυπογραφίου, τούλιπ ήθελα να γράψω, θ...ο δαίμων του τυπογραφίου, τούλιπ ήθελα να γράψω, θα το διορθώσω.<br />Φυσικά και δεν είναι δυνατόν να φάω όλα όσα προτείνω στα συνδευτικά της μπύρας, τα προτείνω σύμφωνα με σεφ του είδους, τους ίδιους τους ζυθοποιούς της ετικέτας, βιβλία γαστρονομικά και προσωπικές επιλογές με μπύρες του ίδιου είδους στο παρεθλόν. <br />Ο ιδιος ο Calagione πάντα προτείνει τι μπορεί να συνοδέψει τις μπύρες του.SofiaXhttps://www.blogger.com/profile/05596725125437792626noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4806548240155390422.post-75509702213441536502014-03-16T18:43:25.747+02:002014-03-16T18:43:25.747+02:00Gloriana βλέπω ήταν να μην κάνεις την αρχή με την ...Gloriana βλέπω ήταν να μην κάνεις την αρχή με την Dogfish Head! Πολύ ωραία φαίνεται κι αυτή η ετικέτα μετά την προηγούμενη Imperial Pilsner και χαίρομαι που συνεχίζεις τις προτάσεις για beer and food pairing. Χωρίς να την έχω δοκιμάσει αλλά από την περιγραφή σου, μου φαίνεται αρκετά καλή και για σκοτεινή μπυροσυνταγή (ίσως και μπυρο-γλυκού)<br />Συνέχισε να δοκιμάζεις και να περιγράφεις, σίγουρα το 'χεις μια χαρά!paraxeno pirounihttps://www.blogger.com/profile/06056674053075686215noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4806548240155390422.post-17772290100636466112014-03-16T13:51:03.141+02:002014-03-16T13:51:03.141+02:00Aλλη μια παρουσιαση για αυτη την πολυ καλη ετικετα...Aλλη μια παρουσιαση για αυτη την πολυ καλη ετικετα στο blog μας μετα την εξαιρετικη παρουσιαση που ειχε κανει ο Chalice πριν τρια χρονια ( http://beeramatismoi.blogspot.gr/2011/02/blog-post.html ). Πολυ ωραιο το post σου Gloriana και με ωραιες φωτο. Το σνιφτερ ομως το προτεινεις αλλα εσυ δεν το χρησιμοποιεις...:P. <br /><br />YΓ: Τα συνοδευτικά που προτείνεις τα εχεις οντως δοκιμάσει;MONKhttps://www.blogger.com/profile/10437972852078362323noreply@blogger.com