tag:blogger.com,1999:blog-4806548240155390422.post8006545120607382119..comments2022-04-05T19:48:46.095+03:00Comments on μπυραματισμοί: Brew Masters. Οι περιπέτειες συνεχίζονται (4ο - 5ο επεισόδιο)Unknownnoreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-4806548240155390422.post-70775412714294458622011-01-30T12:49:51.309+02:002011-01-30T12:49:51.309+02:00Περισσότερες πληροφορίες για το τελευταίο επεισόδι...Περισσότερες πληροφορίες για το τελευταίο επεισόδιο των Brew Masters :)<br /><br />Το 6ο και τελευταίο - γι αυτή τουλάχιστον τη σαιζόν - επεισόδιο, το οποίο θα είναι κατά μέρος τουλάχιστον αφιερωμένο στην ανερχόμενη ιταλική craft σκηνή (μην ξεχνάμε πως ο Calagione έχει ιταλική καταγωγή) μάλλον περιμένει τα εγκαίνια του πολυαναμενόμενου αμερικανοϊταλικού craft beer restaurant στην ταράτσα του Eataly (ενός κτιρίου αφιερωμένου στην ιταλική γαστρονομία στο Μανχάταν) που μάλλον προγραμματίζεται για τον Απρίλιο.<br />H "Birreria" στο Eataly της Νέας Υόρκης θα παράγει η ίδια τις μπύρες που θα σερβίρει στο εστιατόριο και μάλιστα θα σερβίρονται cask με τρόμπα χειρός. Οι συνταγές θα είναι συνεργασία των Teo Musso της Baladin, Leonardo Di Vincenzo της Birra del Borgo και του Sam Calagione. Αρχικά επρόκειτο να συμμετάσχει και ο έταιρος αμερικανοιταλός brewer Vinnie Cilurzo της Russian River, κάτι που τελικά μπορεί να μην ισχύσει, ελλείψει χρόνου του Cilurzo.<br /><br />Πηγές: <br />1) http://voices.washingtonpost.com/all-we-can-eat/beer/beer-tracking-dogfish.html<br />2) http://www.beer-chronicles.com/events/577/sam-calagione-open-baladin-in-rome-my-report/Chalicehttps://www.blogger.com/profile/15456515454339326549noreply@blogger.com