tag:blogger.com,1999:blog-4806548240155390422.post2956372980208861724..comments2022-04-05T19:48:46.095+03:00Comments on μπυραματισμοί: De Struise Sint Amatus 12 :: Νέα αρχή με τις ευλογίες του Αγίου !Unknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4806548240155390422.post-74517046003948360842011-07-24T12:02:43.197+03:002011-07-24T12:02:43.197+03:00Το παρασκήνιο πίσω από την "προκλητική" ...Το παρασκήνιο πίσω από την "προκλητική" ετικέτα της St. Amatus :)<br /><br />The story behind the label? “It was a Canadian journalist that called Struise Brouwers a bunch of ‘self-promoting narcissistic bastards.’ So we said, ‘Okay, next time we make a label we’re going to put our faces on it.’ ”<br /><br />The middle saint is Grootaert, flanked by Driessens and Braem. Coutteau, the head brewer, is God. A beer might need some history to be respected, but respected brewers apparently can be whoever they want.<br /><br />Από ένα ενδιαφέρον άρθρο αφιερωμένο στους extreme ζυθοποιούς του Βελγίου, στην Washington Post: <br />http://www.washingtonpost.com/lifestyle/food/beer-belgiums-upstart-innovators/2011/07/07/gIQAjDCiAI_story.htmlChalicehttps://www.blogger.com/profile/15456515454339326549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4806548240155390422.post-13101814641123793302010-11-30T12:47:54.479+02:002010-11-30T12:47:54.479+02:00Δύσκολη μπύρα φίλε Νίκο ... ή μάλλον καλύτερα ιδιό...Δύσκολη μπύρα φίλε Νίκο ... ή μάλλον καλύτερα ιδιότροπη ... Αυτή η ιδιοτροπία της όμως προσωπικά δε με άφησε ασυγκίνητο.<br />Συμφωνώ απόλυτα πως είναι μπύρα για παλαίωση και φύλαγμα. Για αυτό το λόγο την ήπια τώρα για να κρατήσω στην άκρη το επόμενο μπουκαλάκι της!Mixoshttps://www.blogger.com/profile/06652354936204258764noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4806548240155390422.post-85602868807013065542010-11-29T10:35:05.687+02:002010-11-29T10:35:05.687+02:00Το ότι οι ετικέτες των Struise είναι πάντοτε εμπνε...Το ότι οι ετικέτες των Struise είναι πάντοτε εμπνευσμένες, δε χωρά συζήτηση... :)<br />Τώρα αν βγει η εκκλησία και αφορίσει τον καλλιτέχνη Carlo - έναν εκ των ζυθοποιών - που πήγε κι έβαλε τα πρόσωπα όλου του team στη θέση των Αγίων και τον Urbain να κοιτάει αφυψηλού, ως άλλος Κύριος... εεε... πάει γυρεύοντας :P<br /><br />Δοκίμασα κι εγώ την St. Amatus που λέτε, αλλά δεν τρελάθηκα! Ίσως επειδή την άνοιξα κατευθείαν στους 12-15 βαθμούς, να έχασα κάποιες απ' τις όμορφες αλλαγές που παρουσιάζει αυτή η quadrupel. Προσωπικά, έμεινα με την εκτίμηση πως μάλλον θα ταν καλύτερα να την κράταγα ένα διάστημα στην υπόγα να "ωριμάσει" καλύτερα και ίσως τότε ερχόταν να ισορροπήσει περισσότερο κατά τα γούστα μου.<br /><br />Να παραθέσω κάποια στοιχεία απ' τις σημειώσεις μου, προς σύγκριση:<br /><br />Άρωμα μαύρα φρούτα, toffee καραμέλα. Τσίμπημα δυνατό στη γλώσσα, αρκετά αισθητό το αλκοόλ. Δυνατή και τσουχτερή όπως πίνω με γεύση γενικά γλυκιά. Μαύρα φρούτα, μέλι και μπαχάρια σε μια ισορροπία μεταξύ γλυκού και πικρού που χάνει κάπως τον έλεγχο. Ίσως χρειάζεται παλαίωση! Επίγευση μακριά και σχετικά πικρή. Σώμα μέτριο για το είδος της. <br />Βαθμολογία 8 στα 10Chalicehttps://www.blogger.com/profile/15456515454339326549noreply@blogger.com