tag:blogger.com,1999:blog-4806548240155390422.post1813757127149759055..comments2022-04-05T19:48:46.095+03:00Comments on μπυραματισμοί: Μια " Επική" συνταγή στη Σκοτεινή Κουζίνα :: Σύκα γεμιστά με μους από μπύρα Ionian Epos, συνοδευόμενα από νούμπουλο ΚέρκυραςUnknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4806548240155390422.post-13773172212221431312012-01-28T16:42:00.069+02:002012-01-28T16:42:00.069+02:00Aγαπητη Dark Chef πολυ ωραια η συνταγη σου και σιγ...Aγαπητη Dark Chef πολυ ωραια η συνταγη σου και σιγουρα πολυ ενδιαφερον food pairing για την Ionian Epos αλλα και μπυρες αναλογου στιλ οπως επισης πολυ ομορφες και οι φωτο. <br />Την Ionian Epos μπορουμε να την βρουμε εδω στη Αθηνα στη Νεα Φιλαδελφεια στο Αrt Cafe Ernesto (πριν κανα μηνα την ηπια εκει τελευταια φορα την Ionian Epos) οπως και ολες τις μπυρες της Κερκυραϊκης. Εχουν ολες 5 ευρω απο'σο θυμαμαι και μαλιστα καποια φορα που ζητησα να τις παρω take away μου τις χρεωσαν 3 ή 3,5 ευρω, βεβαια αυτο δεν ξερω αν το κανουν γενικα γιατι εγω εχω γινει ψιλοθαμωνας εκει...<br /><br />Τελος Dark Chef σε περιμενουμε σημερα το βραδακι στην Local Pub, που εχουμε κανονισει μαζωξη οι μπυραματιστες μιας και εχει κατεβει στα νοτια και ο Ρουχλακος μας, να σε γνωρισουμε και απο κοντα...MONKhttps://www.blogger.com/profile/10437972852078362323noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4806548240155390422.post-87575300748151442252012-01-28T13:33:59.241+02:002012-01-28T13:33:59.241+02:00Την Ionian Epos από εδώ την έμαθα πέρσι το χειμώνα...Την Ionian Epos από εδώ την έμαθα πέρσι το χειμώνα. Όταν την έψαξα στην Κέρκυρα, στα Σ/Μ υπήρχαν μόνο οι 3 γνωστές.<br />Φέτος μαζί με τις άλλες εκεί έφεραν και την Epos -τουλάχιστον κατά την περίοδο των γιορτών. Αλλά εδώ στην Αθήνα (γιατί στη Θεσσαλονίκη υπάρχει σίγουρα :) δε γνωρίζω καθόλου που -και αν- μπορούμε να τη βρούμε, πίστευα ότι θα ξέρετε εσείς! :)<br /><br /><br />Υ.Γ. Σχεδόν δεν πρόλαβα να ξαναδιαβάσω τη συνταγή και να απαντήσω στα σχόλια στο δικό μου blog και πρωί πρωί τη βλέπω εδώ!<br />Αυτός ο Mixos πρέπει να έχει κάποιο μυστήριο διαδικτυακό μπυρο-ανιχνευτή, δεν εξηγείται αλλιώς ;)))paraxeno pirounihttps://www.blogger.com/profile/06056674053075686215noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4806548240155390422.post-63373482743017606442012-01-28T10:50:07.856+02:002012-01-28T10:50:07.856+02:00Αυτό έλειπε... ν' ακολουθούσες πιστά τη συνταγ...Αυτό έλειπε... ν' ακολουθούσες πιστά τη συνταγή του Σεφ... Τι Σεφ θα 'σουν και του λόγου σου αν δεν πρόσθετες (ή δεν αφαιρούσες) κατιτίς; :P<br />Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν για την όμορφη παρουσίαση που μας έκανες Dark Chef, η οποία γεμίζει ακόμα περισσότερο απ' τις ωραίες φωτογραφίες στο καταπράσινο εξοχικό φόντο!<br /><br />Δίκιο έχεις που μας προτείνεις εναλλακτικό του Νούμπουλου μια και είναι κομμάτι εξωτικό για εμάς τους Αθηναίους... Τα delicatesen μας προσανατολίζονται - δυστυχώς ακόμα - περισσότερο στα αλλοδαπά προϊόντα (αν και τελευταία βλέπω και κάποιες βιτρίνες με τοπικές λιχουδιές, μην είμαι και τόσο αρνητικός...)<br />Την Ionian Epos που θα την βρούμε όμως ξέρουμε; Τι γίνεται μ' αυτή τη μπυρίτσα; Θα την ξανακυκλοφορήσει τελικά η Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιία;Chalicehttps://www.blogger.com/profile/15456515454339326549noreply@blogger.com